|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj se dogaja
24.11.2006 10:36:41   
trysy
pozdravljene!
Prejsni mesec je bil prvi mesec, ko bi se lahko zgodila nosecnost. Ovulacija in vse kot bi moralo biti, le da nisva ravno planirala naredituser posted image . Od ovulacije naprej, vkljucno z ovulacijo je mene spikalo v jajcniku, nato bolelo peklo spodaj v trebuhu, ne mocno ampak se je cutilo, vse douser posted image , pa tudi napete prsi. Najprej fant in nato se jaz, oba sva bila skoraj 100% da se je nekaj zgodilo. In ce bi se prijelo, bi bila oba vesela tega. Zato sem bila kar malo zalostna ko sem dobilauser posted image . V tem ciklusu pa me je zopet spikalo na dan ovulacije, zdaj pa zopet obcasna rahla bolecina, spikanje pa je ze 5 dni od dneva ovulacije.

Te dni sem malo zbolela, tako da so mi pregledali urin in pregled ni pokazal kakega vnetja mehurja.
Ne vem kaj se dogaja, psiha ali kaj?! Sprasujem se, ce je bilo pri meni vsak ciklus tako, pa tega nisem opazila.

vasih odgovorov bom zelo vesela! Pa lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj se dogaja
24.11.2006 10:44:32   
Anonimen
tudi sama imam od O naprej špikanje v trebuhu in bolečine v spodnjem delu trebuha, tako da še sama ne vem kaj to pomeni!!!
močno pa upam da je pri obema user posted image user posted image  in ne user posted image

(odgovor članu trysy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2006 11:45:39   
lana38
Mene pa špika že 2 leti in pol vsak mesec ob O in po njej. user posted image vsak drugi dan ali celo vsak dan ves mesec, pa nič. Vmes je bila sicer ena user posted image , ki se je žal nesrečno končala, plod je imel kromosomsko napako. Ampak tudi to user posted image  sem čakala 15 mesecev, tako da 2-3 mesece sploh ni neka dolga doba. Zdaj pa se že spet trudiva 8. mesec za user posted image  pa nič.
Hočem samo povedati, da to špikanje še nič ne pomeni in ko so mimo že leta, pa je z obema vse Ok, user posted image  pa ni, potem vidiš, da če bi za vsako špikanje toliko razmišljal, bi te s časom psiha čisto pobrala.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2006 12:16:47   
Anonimen
lana sej vem.... pa vseeno! mene je šele ta mesec začelo bolet, nikoli prej, tudi nobenih bolečin nima ko dobim M!
oh, sej vem, težko je čakat in čakat da se prime!! jst sem že čista živčna razvalina - tam do O sem ok, po O pa sem čist živčna!!!user posted image  groza!!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2006 12:20:44   
lana38
Tudi jaz sem živčna po O. Ko pa pride user posted image , sem pa čisto za nič. Brez volje in energije. Samo če boš se že zdaj po par mesecih tako sekirala, te bo pobralo, če boš to morala prenašati leto ali pa še več. Pri nama bo avgusta 2007 že 3 leta, odkar se trudiva za user posted image , pa morda še vedno ne bom niti user posted image . Na trenutke sem prav user posted image  in v krizi.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2006 12:23:14   
tasi81
Res je, da sedaj ko načrtujeta otroka, vsako spremembo in bolečino ki jo čutiš povezuješ z nosečnostjo. Prej pa tega sploh nisi opazila. Tudi pri meni je bilo tako, vsaka malenkost ki sem jo opazila na sebi in se mi je zdela nenavadna sem takoj povezala s tem, kaj pa če mogoče je. Verjemi, da je veliko "bolečin" posledica psihe, ker si v bistu tudi želiš da bi te kje začelo kaj špikati. Svetujem ti da čim manj premišljujem o tem, da ti ne bo ob vsaki malenkosti poskočilo srce. Ker razočaranje je precej hujše če nekaj pričakuješ pa potem tega ni. Sama sebi poskušaj dopovedovati, da bo, ko ti bo usojeno, poleg tega pa veš kaj moraš na vsaka dva dneva.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2006 12:29:22   
barby113
Draga trysy,

Moram ti povedat, da se je tudi meni zgodilo nekaj popolnoma enakega. Od ovulacije dalje sem imela napete jajčnike, prsi in bolečine  v spodnjem delu trebuha. Bila sem že prepričana da bosta user posted image ampak prišla je user posted image .  Ko sem zanosila pred nekaj meseci (spontani splav) je bil občutek popolnoma enak. Zdaj se raje s tem ne obremenjujem in bom preprosto pustila času čas.  Sprosti se in  ne razmišljaj preveč, kajti to lahko zelo negativno vpliva na tvojo psiho. Odkar sem se sama nehala obremenjevat je moje življenje  boljše. Preprosto v življenju je še veliko  lepih stvari ki se jih veselim že zdaj in ko bom zanosila bo to lepo presenečenje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2006 11:15:15   
trysy
No da vam sporocim, da moje bolecine definitivno niso bile vzrok kaksne nosecnosti. Namrec se ne delava intenzivno na tem, takrat se je zgodilo slucajno in je bila moznostuser posted image . Moje bolecine od ovulacije pa douser posted image  namrec niso izginile. Bila sem pri g. in sem imela papII, dobila vaginalete. Mislila sem da je to razlog za bolecine(vnetje). No ampak v tem ciklusu je kljub temu prisotna rahla bolecina, spikanje... Tako da upam da ni kaj hujsega...

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......