Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev po abraziji!!!!!??? 21.11.2006 8:22:54
|
|
|
|
urskas
|
Beky, jaz mislim da šesti dan po abraziji sigurno nimaš še menstruacije. Po mojem je dobro, da se greš pokazat G. Kar pa se tiče nove nosečnosti, ponavadi g. svetujejo vsaj dva ciklusa pavze. Nam je uspelo v tretjem, tudi tebi želim enako! LP, urska
|
|
|
|
RE: Krvavitev po abraziji!!!!!??? 21.11.2006 10:09:45
|
|
|
|
teri
|
To ni ,ampak še vedno krvaviš od čiščenja.Jaz sem krvavela kar 3t,pa sem šla k g in je videl da mam cisto na desnem jajčniku.Tako da to je bla baje krivda tega dolgega krvavenja.Priporočam ti da ,če čez 14dni po abraziji še kar krvaviš,greš k tvojem g. pa dobiš nekje 7-8 teden po čiščenju.Pa srečno 2. !
|
|
|
|
RE: Krvavitev po abraziji!!!!!??? 21.11.2006 12:20:10
|
|
|
|
Naja31
|
To sigurno ni M. Možno je, da niso vsega sčistili. Pri meni se je huda krvavitev začela tretji dan po abraziji, sem šla na urgenco , so me obdržali in še enkrat čistili. Pejt takoj k zdravniku, ker lahko dobiš tudi vnetje. Jaz sem imela tudi vročino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?