|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj glede piškotov
17.11.2006 15:39:38   
soncicaT
Mene pa zanima ena stvar.

Moj 8-mesečnik obožuje ko lahko sam drži v rokah in mljaska...posebej kake bagete in to.

Zadnjič pa sem mu dala piškot Manner, in se je tako zagnal vanjga, da sem se bala da bi kaj preveč odgriznil.

In sem mu ga raje vzela, seveda je bil joooook...

Zdaj pa ne vem...z dlesnimi kar močno stisne in jaz se bojim, da bi keks enostavno pregriznil in pogoltnil...

A pretiravam?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj glede piškotov
17.11.2006 15:43:46   
vesna.com
Ne pretiravaš,se lahko zgodi sploh pri tem keksu,nam se je tut.Me je skor kap,sem jo tok po hrbtu da sem se pol že bala da sem jo preveč.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2006 17:27:44   
SRECNA pika

Moja se je se z jabolkom skoraj zadavila in pobruhala celo dnevno sobo... Bojse je kasneje dajat take stvari..

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2006 16:09:54   
soncek&luna
moj mali skrat ze od 7 meseca sam je piskotke... pac takrat, ko ga je sam drzal, sem vedno zraven bila dokler ga ni pojedel... tile manerjevi se pa itak tako hitro stopijo v ustih

Mami, pika moja!

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2006 21:04:36   
Aleksandra
Tudi naša se je pri 8ih mesecih davila s kruhom ali piškoti, tako da smo še malo počakali in ji pač teh stvari nisem dajala v roke. Sem probala spet čez cca. 14 dni, etc . Od 9,5 meseca pa super lepo (brez davljenja) je tudi sama (kruh, koščke sadja, piškote). Mannerjeve piškote pa naravnost obožuje in moram škatlo kar skrivati pred njo. Pa tako lepo se stopijo v ustih, da ni nobene nevarnosti več.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2006 22:35:51   
natalia
mannerjevi?! men je to čudno, ker ji jaz edino te dam, da jih je. drugi so trdi in se zlomijo, tile pa se zelo hitro topijo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Aleksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?