Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 15:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisi pozabila, splet okoliščin je pripeljal do tega, da enostavno ni bilo časa, da pokažeš svoje obžalovanje. Zapomni si nekaj, meni osebno nikoli ni pomenilo nič, če je grob pokojnih sorodnikov načičkan oz. nastlan s samimi rožami, ker jaz osebno imam vsa ta čustva in žalost do njih v svojem srcu! In samo to mi je važno. Saj grem prižgat svečo, tud za 1 novembra, ampak samo če imam čas, če nisem v služni. Važno je, da imam vse to v svojem srcu!!! Važen je namen, ne pozabi tega. Čas celi rane, kljub temu, da ta otrok takrat ni bil zaželjen. Zdaj imaš doma 2 sončka, stisni jih in takoj ti bo lažje.Kajti samo oni so vodilo tvojega življenja.
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 15:20:01
|
|
|
|
total
|
Se strinjam z nati,glavno je da nosiš v srcu.
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 16:52:41
|
|
|
|
Nixxon
|
A smem vprašati zakaj ni bilo možno obdržati prejšnjega?
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 18:58:30
|
|
|
|
srki
|
Tvoj angelček že ve, da nisi zares pozabila na njega.
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 19:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem ... naredila si splav namerno, potem pa mu prižigaš svečke? In par mesecev po splavu pa si se odločila za otroka?
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 19:57:54
|
|
|
|
srki
|
A mogoče veste, zakaj ga je naredila? Zakaj je tako fajn nekoga obsojati. Saj veste, nikoli ne reci nikoli. Ne da zagovarjam splav, mopgoče samo iz zdravstvenih razlogov, samo če se nekdo sam za kaj takega odloči, mu je že dovolj hudo, če ji ne bi bilo, se verjetno ne bi na njega spominjala....Ah, brez veze moralizirat. Vsak zase ve, kaj dela in zakaj to dela.
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 20:29:09
|
|
|
|
Rožica I
|
Ne sekiraj se zaradi datuma, saj na tega misliš očitno dosti časa in ga imaš v srcu za zmeraj, ne? To je pa edino pomembno! In ti, anonimna strahopetka, znaš dobro zariti nož v že odprto rano.. DA TE NI SRAM!?
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 20:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Važno da misliš na v srčku in skrbiš za sončka doma, glede 1.novembra le tole - ko je imel pokojni očim rd septembra, sem mu šla prižgat svečko in takrat me je zabolelo, ker je bil grob zapuščen(pa čeprav ni tam pokopan). Le prižgi svečko ko boš imela čas. In stisni otroke, ki jih imaš ob sebi.
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 17.11.2006 20:50:48
|
|
|
|
ronja
|
Po moje pa čisto brez potrebe sama sebe matraš - jaz mislim, da je tista dušica prišla k tebi živet v tej novi deklici, ki sta jo dobila. Otroci znajo odpuščat in po moje je počakala, da si bila pripravljena nanjo oz. da so bili vsi pripravljeni nanjo ali pa je počakala na bolj zdravo telo, če je bil to razlog za splav in zdaj je tam pri tebi in te poizkuša razveselit . Ne misli več toliko na to, kaj je bilo, odpusti si in se posveti vsem ljubim okoli tebe, sicer pa mislim, da vera itak uči, da če se iskreno pokesaš, ti je oproščeno, tako da se nimaš kaj bat. Nihče te ne obsoja, tudi tebi se ni treba!
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 18.11.2006 12:19:32
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I In ti, anonimna strahopetka, znaš dobro zariti nož v že odprto rano.. DA TE NI SRAM!? Meni se zdi pa vprašanje čisto na mestu. Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati.
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 18.11.2006 13:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati. Nikjer ne piše, to so dejanja, s katerimi dokažeš svojo osebnost in spoštovanje. Beseda marsikaj pomeni, vsaka tolažba je dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 18.11.2006 17:55:48
|
|
|
|
iva01
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Nisi pozabila, splet okoliščin je pripeljal do tega, da enostavno ni bilo časa, da pokažeš svoje obžalovanje. Zapomni si nekaj, meni osebno nikoli ni pomenilo nič, če je grob pokojnih sorodnikov načičkan oz. nastlan s samimi rožami, ker jaz osebno imam vsa ta čustva in žalost do njih v svojem srcu! In samo to mi je važno. Saj grem prižgat svečo, tud za 1 novembra, ampak samo če imam čas, če nisem v služni. Važno je, da imam vse to v svojem srcu!!! Važen je namen, ne pozabi tega. Čas celi rane, kljub temu, da ta otrok takrat ni bil zaželjen. Zdaj imaš doma 2 sončka, stisni jih in takoj ti bo lažje.Kajti samo oni so vodilo tvojega življenja. Se strinjam
|
|
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 19.11.2006 12:24:42
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I In ti, anonimna strahopetka, znaš dobro zariti nož v že odprto rano.. DA TE NI SRAM!? Meni se zdi pa vprašanje čisto na mestu. Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati. --------------------------------------------------------------- Pa saj smo že 100 % predebatirali takele STRAHOPETNE anonimke, Nixxon... No, in če se že kdo postavlja s provokacijami, zakaj to počne anonimno?!
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 19.11.2006 14:02:06
|
|
|
|
AiMa
|
človeku v težkih trenutkih pa res znate stati ob strani. bednice!
|
|
RE: Kako se mi je lahko to zgodilo 20.11.2006 10:47:28
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I In ti, anonimna strahopetka, znaš dobro zariti nož v že odprto rano.. DA TE NI SRAM!? Meni se zdi pa vprašanje čisto na mestu. Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati. --------------------------------------------------------------- Pa saj smo že 100 % predebatirali takele STRAHOPETNE anonimke, Nixxon... No, in če se že kdo postavlja s provokacijami, zakaj to počne anonimno?! To ne vem, niti me ne zanima. Vredu, bom jaz vprašal, ne-anonimno: Ne razumem ... naredila si splav namerno. In par mesecev po splavu pa si se odločila za otroka? (Vprašanje je malo predrugačeno, ker me samo to zanima.)
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......