Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 14:46:11
|
|
|
|
Taula
|
Če ga ne najdeš moreš iti obvezno k ginekologu....to ti lepo piše v navodilih, ker je nevarnost okužbe.
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 14:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Edin.. ce mi se malo pogledamo in probamo najti.. da ne bos brez veze pri gincitu cakala..
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 14:59:46
|
|
|
|
darjatimci
|
Najprej te moram okregat,ponoči pa res ne rabiš tampona,sploh če spiš.Drugače mi je pa čudno,da ga ne bi čutila,ko pa se tako napihne.Poskusi v položaju čepe malo pobrskat,pa srečno.
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 15:01:25
|
|
|
|
April
|
Kot prvo, tamponi se naj bi menjali na nekaj ur in zato niso primerni, da jih uporabljamo čez noč. Če ga ne boš sama vn dobila(saj ti nima kam daleč za uidt), potem pojdi čimprej do ginekologa. Če boš čakala, tvegaš resne zaplete.
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 15:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Edin.. ce mi se malo pogledamo in probamo najti.. da ne bos brez veze pri gincitu cakala.. Ne hvala
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 15:03:31
|
|
|
|
Naja31
|
Uf, madona, takoj k zdravniku. To se ni za hecat. Pa saj piše, da tamponi niso za čez noč.
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 15:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Uf, madona, takoj k zdravniku. To se ni za hecat. Pa saj piše, da tamponi niso za čez noč. Jaz jih mam čez noč...samo one orjaške Drugače pa leti h ginekologu, reči da je nujno
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 17:10:28
|
|
|
|
mika
|
Pa saj piše, da tamponi niso za čez noč. a res ? a tampon se tud lahko zgubi jaz sem najprej pomislila, da se kakšen tip zeza
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 17:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
žalostno, da tega ne veš, da tamponi niso za čez noč. Res, čudi me, pri vseh navodilih in zdravi pameti. Upam, da rešiš nastalo situacijo.
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 17:53:18
|
|
|
|
firasto
|
Ja; pa kaj si nisi vrvice zavezala za kocine? A maš mogoče moderno skinhed frizuro? Pol si moraš pa na špago en velik obesek privezat, pa ti ne bo več not ušel.
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 18:40:34
|
|
|
|
Seven*
|
Pocepni z zelo sirokimi nogami in se napni kot da gres na veliko potrebo. Medtem pa vtakni prst v noznico. Ce je noter, ga bos nasla.
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 18:42:36
|
|
|
|
Seven*
|
Mislim hallo.. A zdaj bomo pa spet moralizirali. Tamponi so tudi cez noc, valjda.. Pac vzames vecjega in to je to.. Ce je pa krvavitev slaba, pa je tamali cist dovolj.
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 19:05:10
|
|
|
|
soncece24
|
JAz tudi uporabljam tampone za čez noč. Vložki so mi preveč ogabni, ne morem v tisti plastiki spat. Sicer pa na ta velikih ob-jih piše, da jih je treba menjat na 6-8 ur. Dalje pa tak ne spim. Anonimna, za tebe pa upam, da si že našla tampon.
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 21:22:18
|
|
|
|
lelaval
|
Ja; pa kaj si nisi vrvice zavezala za kocine? A maš mogoče moderno skinhed frizuro? Pol si moraš pa na špago en velik obesek privezat, pa ti ne bo več not ušel. Ta je pa dobra. Si bom naslednji mesec to omislila. Ampak obesek bom imela le za čez noč, da me ne obriba. Anonimna - upam, da si rešila problem. Aja - tudi jaz uporabljam tampone za čez noč. Saj spim max 8 ur, pa še to grem vsako uro na WC.
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 21:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci Najprej te moram okregat,ponoči pa res ne rabiš tampona,sploh če spiš.Drugače mi je pa čudno,da ga ne bi čutila,ko pa se tako napihne.Poskusi v položaju čepe malo pobrskat,pa srečno. zakaj ponoč ne rabiš tampona sploh če spiš?
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 16.11.2006 21:59:30
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci Najprej te moram okregat,ponoči pa res ne rabiš tampona,sploh če spiš.Drugače mi je pa čudno,da ga ne bi čutila,ko pa se tako napihne.Poskusi v položaju čepe malo pobrskat,pa srečno. zakaj ponoč ne rabiš tampona sploh če spiš? To mene tudi zanima. jaz spim v postelji, ne v banji
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 7:25:08
|
|
|
|
darjatimci
|
Mislim,da ve to vsaka ženska,vsaj morala bi.Sicer pa vsaka po svoje,kakor vam odgovarja.Če ste prebrale vse poste zgoraj,ste našle odgovor.
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 10:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A tampon lahko pride v maternico ali sam čist na konc nožnice? K mi je čudno da ne čutim vrvice Drugač pa ja od zdej naprej ne spim več z tamponi. Do sedaj sem vedno ker vložkov sploh ne uporabljam ker so mi
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 11:01:50
|
|
|
|
darjatimci
|
Težko,ali si poskusila čepe?Ali ga imaš še vedno notri? Sicer pa a nas ti mal vlečeš,težko verjamem,da je kakšna tolk....?!
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 11:30:55
|
|
|
|
Klarita
|
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci Težko,ali si poskusila čepe?Ali ga imaš še vedno notri? Sicer pa a nas ti mal vlečeš,težko verjamem,da je kakšna tolk....?! ....a si mislila butasta? Jaz tudi malo težko verjamem.
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 12:45:35
|
|
|
|
Pupa*
|
Jaz tudi ne verjamem... a vrvica je pa kar izpuhtela... že vsa leta uporabljam tampone tudi ponoči, pa nisem imela nikoli z ničemer nobenih težav, niti s kakšnimi vnetji, nič... Sej v čem je pa razlika, da potem pa podnevi ne bi mogel izginit...
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 13:05:25
|
|
|
|
TONČI.
|
Anonimna, a si ga našla. Če ga nisi, pojdi k G. Upam pa da ti je kje v postelji ven padu. Čudno se mi zdi, da si to opazila šele v službi. Zato, damnevam, da ti je lahko pdel tudi v wc, pri jutranji "potrebi "
|
|
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 14:24:46
|
|
|
|
til
|
Ma to nas en za nos vleče. Tud če spi z tamponom bi si ga najbrž zjutri zamenala in bi že doma opazila da ga nima. Al morš bit pa zlo nemaren da si ga ne zamenjaš. v primeru da je res pa upam da ga čimprej najdeš. Mogoče si pa luknjo sfalila .
|
|
RE: Izgubljen tampon?!!!!!!! 17.11.2006 18:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kot že naslov pove je moj tampon izginil! Čez noč sem si dala mini ker je blo že čist na konc zjutrej ga pa ni blo!!!!! Pod posteljo poglej ... Svašta, kaj se eni ne spomnijo...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?