ronja
|
Kati, tebe pa so založili! Pa si še bolj na začetku, če se ne motim, pri nas, junijkah, ne? Jaz nekako računam, da mi ne bo treba kaj dosti kupovat - zaenkrat se mi itak še nič ne pozna, pa računam, da bo še kak mesec tako, ker sem še čisto na začetku (7. teden), poleg tega imam skoraj vse hlače bolj nizke - na bokih in so mi v pasu precej prevelike, ker težko dobim take, da bi mi bile prav čez pas (mam zelo peščena ura postavo...), tako da itak rajši nosim te na bokih, ravno zato. No, zdaj mi bo ta prevelik pas prav prišel Pa mami mi je enkrat dala ene farmerke (kavobjke z naramnicami), ki jih bom po moje lahko nosila celo nosečnost. Tako da računam, da za pozimi ne bom rabila nič novega, bundo imam veliko, pa tako zelo pa tudi verjetno še ne bom trebuščkasta oz. upam, da bo kmalu toplo drugo leto:) POleti pa se lahko tudi v krilo, tisto široko, ala za orientalske plese spravim, ma elastiko v pasu in je široko, tako da je verjetno idealno... Zgoraj poleti nameravam nosit kar tiste reklamne majce, ki so vedno v ogromnih cifrah... Verjetno si bom kupila ene nosečniške hlače, če bo kriza pa še kako majco, če bo mraz in mi trenirka ne bo več prav, še sp. del trenirke in to je to. Res pa se mi ni treba rihtat za službo
|