Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kasete za v palčka zavijalčka 10.11.2006 11:57:26
|
|
|
|
mojčca
|
Imeli so jih v Mercatorju in Baby centru ampak mislim, da ni nikjer več akcije.
|
|
|
|
RE: Kasete za v palčka zavijalčka 10.11.2006 13:13:19
|
|
|
|
Antigona
|
Ja v akciji so bile in v Mercatorju in v Babycentru, jih pa vsaj v BC-ju majo sigurn še zmer (razen če jih je trenutno zmanjkalo), po normalni ceni, kao 3 plačaš eno dobiš kar je še zmeraj ceneje kot da kupuješ posamezne. Jaz sem vedno kupovala ta 4 pack, tudi prej ko je bila še stara varjanta..
|
|
RE: Kasete za v palčka zavijalčka 19.11.2006 23:22:10
|
|
|
|
ursa_p
|
Te kasete imajo v BC, v Leclercu, Arielu in se kje. Sem pa sama ugotovila, da imajo v Arielu ene malo starejse (rumene barve) in so veliko bolj kakovosne kot te, novejse. Pa se cenejse so. Edino pri teh iz palcka zavijalcka nic ne smrdi ... pri ostalih pa se vseeno malo voha. Lp, Ursa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?