|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težava s hranjenjem
7.11.2006 13:10:23   
TANCA
Pozdravljene,user posted image
po dolgem času se spet obračam na vas! Naš mali škrat (19m) je postal skrajno izbirčen glede hrane.user posted image On najraje ne bi jedel nič. Za zajtrk poje zelo malo kruha z marmelado, mogoče pol skute pa konec. Kosilo malo juhe, mesa sploh noče in mogoče par žlic krompirja.Večerja kruh ali pa malo linota. Vmes je sadje, kakšem puding in to je to. Sama sem že čisto obupana. Že tako in tako je suhec (ko je slečen nam je kar nerodno). Kaj mi je storiti? Ali Pikovit in podobne stvari kaj pomagajo?

Lp Tancauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težava s hranjenjem
7.11.2006 13:49:33   
*alja*
Zelo rada bi ti pomagala pa ne vem kako, ker imam doma ravno obraten primer. Naša user posted image , bi pa celi dan jela in kar trosi se ko vidi hrano!

Mogoče mu pusti naj sam je, da mu bo zanimivo in bo pojedel več!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu TANCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2006 17:43:42   
sonjaka
Ne obremenjuj se toliko, pa bo bolje. A v varstvu ali vrtcu pa več je (čeprav se mi zdi normalno - moja dvoletnica običajno je še manj)? Jaz se sicer s tem nisem nikoli obremenjevala (pa je tamala tudi bolj suhe sorte), vendar se ji okus in apetit spreminja kar naprej. Nekaj mesecev ne je sadja, nekaj mesecev nič mlečnega, potem ne bo jedla ne vem česa... Opažam pa, da doma običajno ne je zajtrka, za kosilo 2 žlici, večerje nič, malice tudi ne?! Kadar je, sem prav presenečena. V vrtcu pa baje več je (čeprav ni preveč ješča).

(odgovor članu TANCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2006 20:06:57   
tina104
Moja sestra je pri svojem tamalem to rešila tako, da mu na mizo nastavi, ko se igra, kako sadje, rozine, bučnice..., pa pač tamali to gricka vmes. Ni ravno neka super rešitev, ampak tamali tako vsak kaj več poje, ker drugače enostavno nima časa jest.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 21:23:48   
frutka_
Hej pozdravljena!
Mi imamo podobno težavo. Mali je bil do nekje 2.l normalno ješč, potem naenkrat nismo vanj spravili več ničesar.  Nekoč bi pojedel brez težav vsako novo jed, ki sem mu jo postavila na mizo zdaj pa se je jedilnik skrčil na par jedi, kot so: juha na vse načine, pomfri, puding, jogurt s kosmiči, pire, kakšna riba, testenine, pašteto...Vsega poje zelo malo. Jaz se ne sekiram, ker je sicer velik in po konstrukciji močan fantek. Poskušam ga zamotiti sadjem. Rad ima jabolka, mandarine, sok stisnjenih oranž in jagode...
Tolažim se da je malo morda v tem nekega izzivanja in preizkušanja do kod lahko gre, ker v vrtcu je normalno  in vse po vrsti. no, zato ga imam na sumu da nas zafrkava.

Držim se enih par pravil.
  • kosilo dam na mizo in vztrajam, da poskusi (običajno kuham kar ima rad tako da ga z neko novo hrano ne posiljujem)
  • po kosilu, če ga ni poskusil, ne dobi sladice
  • malica je sadje, redko tudi kaj sladkega
  • trudim se kuahti zdravo hrano

(odgovor članu TANCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?