Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: močne bolečine od brcanja 6.11.2006 18:28:32
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz sem tud imela podobno kot ti, zdaj pa imam sinčka starega 4. mesece in prav pogrešam te brcike.
|
|
RE: močne bolečine od brcanja 6.11.2006 19:21:30
|
|
|
|
najina pikica*
|
joj če se spomnim,tut jst sm od mojga pokaserala par nepjijetnih brc......ampak vse potrpiš samo,da ga čutš
|
|
|
|
RE: močne bolečine od brcanja 6.11.2006 19:23:29
|
|
|
|
TONČI.
|
prav pogrešam te brcike. Jaz tud pogrešam trebuh in brcike. Najlepše v življenju, a kaj ko po nekaj mesecih mine.
|
|
|
|
RE: močne bolečine od brcanja 6.11.2006 19:34:45
|
|
|
|
Gina
|
Ja, je normalno.Večina deklet te ne bo razumela, ker v ogromno primerih brce ne bolijo. Ne boš verjela, mene v prvih dveh nos. niso čisto nič. Ta najmlajši pa je imel zelo veliko plodovnice, zelo veliko prostora v trebuhu in mene je tako zelo bolelo, da sem zadnji mesec včasih jokala od bolečin, pa imam visok prag sicer, sploh nisem vedela, kako naj si pomagam. Nihče mi ni verjel, da je to mogoče. Razen moje G, ona je rekla, da nisem edina in da se včasih nosečke ful pritožujejo kar se tega tiče, da pač niso vsi otroci isti, niti nosečke ne. IN še to, jaz nič ne pogrešam teh reči. Tistih brckanje, žgečkanje in obračanje od prvih dveh otrok že mogoče, ko je samo včasih malce bolj butnil v steno, tako nabijanje, kot ga je zganjal ta zadnji, ne, ne, to pa ne. Ampak mine. Tisti hip, ko rodiš.
|
|
|
|
RE: močne bolečine od brcanja 6.11.2006 20:58:03
|
|
|
|
najina pikica*
|
joj sm pozabla napisat tut jst FULLLLLLLLL POGREŠAM BUŠIJA IN BRCIKE,se tut jst včasih pobožam po trebuhu in zaželim da....ko ugotovim da je prazen,me pa preplavijo drugi neizmerno srečni občutki da ima svojega žapčka že poleg sebe in da ga lahko objamem in poljubim.....
|
|
|
|
RE: močne bolečine od brcanja 8.11.2006 21:35:19
|
|
|
|
tadruga
|
mene je tako brcal, pa vedno v isto mesto, da sem nekajkrat pogledala, če mi ni naredil modrice potem sem pa prva dva meseca po porodu to tako pogrešala, da bi si ga včasih najrajš kar nazaj not zatlačila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......