|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TESTI
6.11.2006 12:27:22   
Anonimen
Zanimajo me vaše izkušnje z testi za ugotavljanje nosečnosti. Katerega ste delale in vam je pokazal pravilen rezultat? Jaz sem v prvi nosečnosti delala CB, pa je bil -. Sedaj sem delala first sign, pa je bil negativen, tetka pa že malo zamuja. Katerega mi ve priporočate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TESTI
6.11.2006 12:29:47   
Anonimen
Točno isto vprašanje se je pojavilo že vsaj 10x. Lahko malo uporabiš iskalnik in najdeš. drugače ti bo pa vsak test pokazal pozitivno, če si noseča in delaš test po zaostanku M. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 12:30:31   
srki
Jaz imam izkušnje samo s CB, ko sem delala test, mi je tudi pravilno pokazal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 12:36:16   
Anonimen
Jaz nekako tem testom več ne zaupam.V soboto sma delala nek test na S.....(ne spomnim se točno,kak se je imenoval)-prvi je bil pozitiven,drugi negativen.Potem sma kupila še CB,in je bil negativen.Ker jim ne zaupam,grem čez dobro uro še k ginekologu,da zadevo res preverim.Kaj pa vem-ziher je ziher!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2006 12:49:20   
Anonimen
Elanor držim pesti da si srečka user posted image , poročaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2006 12:53:27   
tulip
Punce, škoda denarja za 20 testov...Ko menstruacija zamuja in je nosečnost user posted image , bo katerikoli test pokazal plusek... Jaz sem napravila samo enega, CB in je pokazal tako kot je bilo res.
Pa bi radi vsi takoj vedeli, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2006 12:53:34   
Anonimen
Bom sporočila,anonimna,kdor koli že si!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

EU volitve
Miška2006

Se boste udeležili EU volitev?

da (34%)

ne (66%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!