|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pošta iz konzilija
2.11.2006 15:05:24   
Neža81
Po dooolgem čakanju se je tudi za mene prižgala rumena luč. Dobila sem pošto iz konzilija, katero sem čakala od začetka januarja. Že drugi teden v petek imava z user posted image  razgovor v MB pri dr.Reljiču. Začetek postopka (špikanje) je  predviden konec januarja, začetek februarja. Pa se je le začelo premikat. juhuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pošta iz konzilija
2.11.2006 17:19:41   
tinkamiška
Bravo Neža, sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2006 8:22:43   
Sulfinija
Bravo,Neži sem thole vesela zate.Torej po tvojem pisanju bom jaz končno dočakala pošto drugi mesec veselega decembra kot lani in bom v postpku nekje marca kot lani,samo upam,da bo tokrat uspešno.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 14:15:41   
tejčika9
no pa se je premaknilo. punce a vas lohk uprašam kok ste pa čakale na pošto za iui ker ste najbrž šle tud čez to. jaz čakam zdej en mesec pa me že ful matra kdaj bo. Hvala za vaše odgovore.
Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2006 10:00:42   
Neža81
tejčika.... tudi jaz sem jo čakala iz dneva v dan.... in to od januarja.... čakalna vrsta se je zelooooooo podaljšala, od 9 do 11 mesecev je po novem čakanja na pošto. Saj bo hitro minlo..... meni je zelo hitro...sploh zdaj ko je veseli december.... držim pesti zate, da boš hitro dobila pošto.

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2006 10:29:28   
Sulfinija
Tejčika!

V MB se ne čaka na pošto za IUI,temveč za IVF.Vsaj lansko leto se ni in tudi prejšnji mesec sem še koristila en IUI in nisem rabila nobene pošte,le prvi dan M sem v ambulanto poklicala.IN naj ti čkanje hitroi mine,vsaj upam,da ti bo hitro v naši družbi.Tudi jaz čakam pošto za IVF v MB že deveti mesec in si bomo krajšale dneve tega zoprnega čakanja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2006 20:25:49   
koala
JEJJJJ Neža sem zelo vesela zate, zdaj bo pa en dva tri zaćetek špikanja. Pa le poročaj kako sta opravila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2006 10:05:32   
tejčika9
Punce jest sm v lj. pa moram počakat na vabilo za iui tko mi je sestra rekla pa da naj bi prišla v enem mesecu. To pa je že okoli in sm iz firbca vprašala, tko da hvala za odgovore tebi Nežika pa še enkrat čestitke

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?