|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V ponedeljek,6.11.2006,začnem
2.11.2006 10:55:25   
Anonimen
V ponedeljek,6.11.2006,začnem hujšati po 90 ločevalni dieti.
Končno sm zbrala pogum.user posted image

Upam,da ne bom hujšala sama.Molierka se je javila,da se mi pridruži,pa nevem,če je še vedno za.:)

No,od ponedeljka dalje gre zares-kilogramčki morajo kopneti-in v novem letu bom lepa,suha...
user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V ponedeljek,6.11.2006,začnem
2.11.2006 11:01:05   
Kimi6
Živjo,

tudi jaz sem študirala, da bi v ponedeljek začela s to dieto. Sicer je še nisem dovolj preštudirala, ne vem kako naj si sestavim jedilnik, ker imam kosilo komaj ob petih popoldne. Zjutraj že pojem 2 sadja, kaj pa lahko vmes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2006 11:17:16   
Anonimen
Jedilnik si lahko načrtuješ tud po svoje.Mal preberi knjigo o dietei-jo dobiš v knjižnjici!

(odgovor članu Kimi6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2006 12:26:18   
KIKI****
Eleanor,me sprejmete v svoj krog?
Sicer jaz te diete ne morem hujšam vedno po svoje ampak sem nazadnje obupala. Do ponedeljka bom čistila svoje telo pol pa v akcijo če semm zraven da se bodrimo.
Jaz imam v planu sicer dieto ki bo trajala do zadnjega kg ki ga hočem zgubit in sicer 22 kg-nekje do aprila v počasnem tempu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2006 12:42:45   
mala Tinka
Helou!

Jaz sem s to dieto začelo nekaj dni nazaj. Tako, da se pridružujem skupnemu bodrenju. V ponedeljek imam ravno B dan - dan s katerim se dieta tudi začne in tako lahko sodelujem z vami!

Uspelo nam bo!!!!!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2006 19:45:36   
lelaval
Jaz se že 2 tedna trudim in začenjam z njo, pa vselej grešim. user posted image  
Se pridružim zraven, da se znebim teh par kilogramov, ki sem jih čez poletje pridno pridelala. user posted image  Več nas bo, lažje bo, ker se bomo vzpodbujale.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 11:44:33   
molierka
če vedno sem za zakaj ne bi bila

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2006 13:11:36   
Anonimen
Jupiiiii!Uspelo nam bo!user posted image

Jaz sem zgubila že 12 kg(od 1.marca 06),in cilj je še minus 10,pa bo za letos zadosti.user posted image

Vrjetno bom edina v tej skupini,ki bom hujšala po vege-brez mesa-pa kaj...user posted image

(odgovor članu molierka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2006 13:28:14   
žužu
jaz se grem tud!user posted image
ene par kilcam bi rada pobegnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2006 19:04:58   
rozarozica
Ravno včeraj sem si rekla jutri začnem, po 90 dnevni in je danes minil prvi dan user posted image . Po tej dieti sem hujšala lansko leto, pa sem po enem mesecu obupala. Padla sem v psihično krizo tako da zadnji teden nisem jedla skoraj nič. Shujšala sem 4 kg, čeprav nimam veliko za izgubit. Potem sem začela obupano jesti, pa so se vsi kg nabrali nazaj,  pa še +4 več, tako da sem jih imela 61 kg user posted image . In brez hujšanja se mi je teža po enem letu nazaj stabilizirala na prejšno težo pred hujšanjem 57 kg.
Tako da se vam z veseljem pridružim, da se bomo spodbujale in navijale ena za drugo. Držim pesti da bo vsem uspelo. Zdaj imam 57 kg, 164 cm (ITM 21,4) in moram izgubiti 7 kg da pridem do (ITM 18,6), kar bi bila moja idealna telesna teža.

Držim pesti user posted image

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2006 19:51:47   
Anonimen
Živjo!
Jaz tudi baje začnem v ponedeljek. Sva se z eno prijateljico pogovarjali in se bova spodbujali preko MSN-ja.
Če pa bom imela vzpodbudo še tu na forumu, mi pa mora uspet.
Mora, mora, mora.user posted image

(odgovor članu rozarozica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2006 21:45:35   
sarazan
Punce, kar pogum. Z dobro voljo vam bo uspelo.

Jaz imam v ponedeljek 6.11. prvi vodni dan (29. dan). Do sedaj sem se kar držala. Izgubila sem 5 kg, kar mi je super, hitrejšega hujšanja si niti ne želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2006 22:36:24   
žužu
evo, zdele sem jedla čokoladne piškote, tk da sem še bolj zagreta za ponedeljekuser posted image user posted image user posted image .
ne, resno, v pon. začnemo. sam povejte mi, s kom? kaj bomo lohka jedli?

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2006 22:47:50   
Anonimen
V ponedeljek se začne z beljakovinami-meso,mlečni izdelki,jajca,...

Dieta gre po nekem vrstnem redu.Sledijo si dnevi od 1-4 dneva,potem pa spet 1 dan in tako naprej.Vsak 29.dan je vodni dan.

1.dan:beljakovine-meso,mlečni izdelki,jajca...
2.dan:škrob-krompir,riž,žita,soja,grah,koruza,...
3.dan:ogljikovi hidrati-pizza in testenine(brez beljakovin in škoba),sladko
4.dan:sadni dan-vso sadje+lahko tudi zelenjava

Jaz sm se tud pravkar napokala sirove pizze-preprosto jo obožujem!user posted image

V ponedeljek pa zares...

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2006 22:51:35   
žužu
1 dan torej za kosilo meso in solata?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2006 14:15:18   
Anonimen
Zivjo punce :)
tukaj vam za pomoc dajem jedilnike/primere, da bote lazje kombinirale http://www.mojplanet.si/
jest sm lansko leto 'delala' na tej dieti slab mesec, pa sem v prvem tednu zgubila 3kg, potem pa dolgo nic, tko da sm mal obupala:) (kera nima velik za zgubit,bo slo zeeeelo pocas dol). Priporocam vam pa zraven tudi gibanje, ker dieta sama ni vse.
pa srecno user posted image

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.11.2006 14:19:28   
Katrin
Srečno user posted image user posted image user posted image  

Vsem želim, da vam uspe priti do zastavljenega cilja!

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?