|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VAŠE MNENJE
30.10.2006 12:15:11   
anja7
Punce zdravo!

Mogoče sem mal panična al pa neučakana, ampak res si želim slišati vaša mnenja. Namreč danes je 36.dan od zadnje user posted image in pojma nimam kaj se dogaja. Prejšnji teden sem delala test pa je bil žal negativen. Že cel teden se mi pojavljajo bolečine, špikanja,... kot vedno pred user posted image . Ampak je še kr ni in nevem kaj naj naredim. Naj vam povem, da sem imela v začetku septembra laparoskopijo in da mi je septembra user posted image zamujala- ampak samo 3 dni. Jaz sicer mislim, da mi je tale laparo vse skup mal zmešala, ampak vseen mi prosim pomagajte!
Vesela bom vsakega mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VAŠE MNENJE
30.10.2006 12:31:21   
eva1
Ponovi test, pa boš videla-držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2006 12:51:38   
srki
Mislim enako kot Eva in ti seveda želim, da bi res zagledala user posted image user posted image !

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2006 13:09:43   
Pupa*
Čimprej naredi test in poročaj...  držim pesti user posted image

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2006 13:16:41   
petraz
Ponovi test, mislim, da si user posted image . Držim pesti!!!!!!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2006 15:34:52   
anja7
punce moje,
ravnokar sem naredila test in ne morem verjet, ker je pokazaluser posted image . Upam, da je res. Zdej morm najprej dojet, pol se pa še kej javm.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2006 15:37:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2006 15:44:46   
N _ B
Mojega mnenja ne potrebuješ več user posted image user posted image user posted image , torej le iskrene čestitke za user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Lepo nosećnost. user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2006 15:57:43   
Anonimen
Čestitke! user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2006 17:05:37   
barbarela77
ISKRENE ČESTITKE ANJA7!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem spremljala tvojo zgodbo o laparoskopiji in ne morem verjet, da ti je že uspelo!!!!!user posted image user posted image user posted image
Moram ti povedat, da si mi  vlila zelo veliko upanja, kajti jaz sem sedaj 5 dni po operaciji(diagnoza takšna kot pritebi-endometrioza) in čakam na M., potem pa gremo tudi mi v akcijo.

Želim ti zdravo in mirno nosečnost in upam, da tudi jaz kmalu zagledamuser posted image , moram povedat da sem po lap.+hist. zelo optimistična.

SREČNO in lep pozdrav,
barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2006 19:47:55   
ANDREJA 75
ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2006 8:35:05   
mala zirafa
Kako lepo!!user posted image user posted image  čestitke !Kdaj bomo pa me na vrsti??

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2006 9:01:50   
eva1
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.10.2006 9:34:43   
anja7
Vsem najlepša hvala za čestitke. Res ste super.
Barbarela77, kr pogumno in takoj po user posted image , veselo na delo in čimveč užitkov. Držim pesti, da ti čimprej rata.
mala zirafa, boš vidla, da boste  tud ve kmal na vrsti. Tud jaz nisem mislila, da bo tko hitr uspel, ampak očitno je in verjamem, da boste ve čakajoče kmal na vrsti za naše čestitke. 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?