Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 8:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud vcasih.. In zdaj?
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 8:31:56
|
|
|
|
soncece24
|
Mene zjutraj ob kavi kaj drugega daje kot želja po seksu
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 8:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa na primer?
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 8:36:25
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi mene zjutraj ob kavi daje kaj drugega. Cigareta na primer. Torej ne. Ni časa, ni volje, ni želje-nisem jutranji tip, in to v nobenem smislu.
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 8:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Cigaret? A ves da je travca manj skodljiva kot cigaret.. celo zdravilna (seveda odvisno od kolicine).. zakaj raje ne pokadis malo travce?
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Obožujem jutro Odkar pa jaz več ne pijem kave in ne kadim, pa so jutra bolj meglena
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:06:11
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja me prime. Samo približno eno uro moram biti pokonci, da se redno prebudim. Potem pa: Action
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:10:01
|
|
|
|
total
|
Tudi jaz nimam nič proti jutranjem sexsu....
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:14:49
|
|
|
|
Jaz*
|
Mene ponavadi prime že pred prvo jutranjo kavico in če je čas to tudi pridno izkoristiva.Potem pa vedno sledi kavica v postelji, ki jo vedno skuha moj zlati dečko. Lp
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:17:19
|
|
|
|
smrka
|
Mene pa skoz prime, ne sam ob jutranji kavici.
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:50:18
|
|
|
|
Zahi
|
včasih tudi zjutraj.. kot tudi dopoldan.. popoldan.. zvečer.. kaj pa ponoči? .. se prebudiš.. čist horny.. pa napadeš? a se je kermu to zgodil..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:50:48
|
|
|
|
Samoyedka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Cigaret? A ves da je travca manj skodljiva kot cigaret.. celo zdravilna (seveda odvisno od kolicine).. zakaj raje ne pokadis malo travce? Tale je pa tipično pubertetniška oz. izjava tistih, ki se jim še sanja ne o travi in samo prefiltrirajo dejstva ter si jih prikrojijo po svoje. Pa ne zamerit Gremo dalje, tu ni debata o kanabisu Zjutraj rabim js najprej kofe, da k sebi pridem, pa še kakšno urco, potem "me pa tudi prime" ...včasih, ne vedno
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 9:52:33
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka Tale je pa tipično pubertetniška oz. izjava tistih, ki se jim še sanja ne o travi in samo prefiltrirajo dejstva ter si jih prikrojijo po svoje. Pa ne zamerit Gremo dalje, tu ni debata o kanabisu Zjutraj rabim js najprej kofe, da k sebi pridem, pa še kakšno urco, potem "me pa tudi prime" ...včasih, ne vedno se ne strinjam s tvojo izjavo o travi.. ampak.. vseeno a se moraš res zbudit, da te prime.. kaj pa v tistem pol zaspanem stanju? .. takrat je najlepše.. ko imaš še zaprte oči..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 10:26:13
|
|
|
|
total
|
Zahi prav imaš...,tisto v pol zaspanem stanju je najlepše..
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 10:43:45
|
|
|
|
tanikaa
|
Kakor komu. Sicer pa se s prvim delom posta Samoyedke popolnoma strinja.
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:33:49
|
|
|
|
Čupka
|
Evo, moje idealno nedeljsko jutro; Zbudiva se in slišiva, da otroci že gomazijo iz svoji posetelj na sedežno, gledat risanke...potem pa si privoščiva tak...zaspan seks na easy...pa čisto potiho seveda ...moj nato vstane in gre pripravit zajtrk...jaz pa še malo dremuckam in se crkljam in predem od ugodja...potem pa me iz postelje, med svoje srčke, zmami dišeča, najboljša kavica na svetu... Ja, lepe so take nedelje, pa zato, ker jih ni veliko, verjetno še lepše :-)
< Sporočilo je popravil Čupka -- 27.10.2006 11:34:40 >
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:34:04
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: total Zahi prav imaš...,tisto v pol zaspanem stanju je najlepše.. ane ane mal je drgač takrat.. bolj zanimivo..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah ne vem.. po mojem je travca manj skodliva kot tobak.. samo ce ni v velikih kolicinah.. Nekomu, ki mi je to povedal pac verjamem.. Preiskusa pa res nisem naredu.. Ampak ce cloveku zaupas.. pac zaupas..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka Evo, moje idealno nedeljsko jutro; pa se moje.. v sobi je trenutno namescen 19 mesecni radar, ki zazna vsake poiskuse intimnega druzenja.. in zazene vik in krig..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:44:29
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jah ne vem.. po mojem je travca manj skodliva kot tobak.. samo ce ni v velikih kolicinah.. Nekomu, ki mi je to povedal pac verjamem.. Preiskusa pa res nisem naredu.. Ampak ce cloveku zaupas.. pac zaupas.. travca je manj škodljiva kot tobak.. to imaš prav.. nikotin je v primerjavi z THCjem pravi strup... kaj šele proti alkoholu.. problem je samo ta, da je bil tobačni in alkoholni lobi v začetku prejšnjega stoletja premočan, da bi spustili na trg še eno drogo.. zakaj bi si delali konkurenco, če so imeli vse vlade v žepu.. tako iz zdravstvenega vidika vpliva THCja na organizem kot tudi kancerogenega dejavnika nikotina, se vsaj dohtar strinja, da je THC v primerjavi z alkoholom ali nikotinom pravi mačji kašelj.. ampak zaenkrat je THC strah in trepet.. alkohol se lahko najde že v marsikaterem bonbonu.. nikotin pa lahko kupi vsak deček.. tedve droge sta legalni.. THC se pa uvršča med nevarne mehke droge .. ampak svet spije tisto, kar se kupi v trgovinah..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:46:09
|
|
|
|
Samoyedka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jah ne vem.. po mojem je travca manj skodliva kot tobak.. samo ce ni v velikih kolicinah.. Nekomu, ki mi je to povedal pac verjamem.. Preiskusa pa res nisem naredu.. Ampak ce cloveku zaupas.. pac zaupas.. Tjazy, pol bi tut z letala skoču brez padala, če bi ti tale tvoj frend reku, da boš letel? Eh, ne mislim debatirat, sigurno pa vem, kaj govorim, ker se poklicno ukvarjam z jankiji, tak da... Zahi, tut ti beri zgoraj . Ampak nekaj resnic si pa napisal medtem, ko sem sama pacala svoj post skupaj- alko (in čiki) so živa hinavščina in potuha. Ne vem, če ne bo treba druge teme odpret, tam se pa lahko skoljemo na živo in mrtvo o travci Ma v napol zaspanem js rajši ne bi, kaj pa če se na kakšnega bivšega v preblisku spomnem, pa kej zinem vmes?! Ziher je ziher
< Sporočilo je popravil Samoyedka -- 27.10.2006 11:49:23 >
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:46:41
|
|
|
|
Čupka
|
midva sva pa uspela it pred 2 letoma na svoje ...no ja, v svojo sobo mislim...tako da je to edini prostor, kjer sva lahko trenutno relax... Se mi pa kolca po časih, ko je bila postelja še nekako najdolgočasnejši in najmanjkrat uporabljen ****-placek
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka Tjazy, pol bi tut z letala skoču brez padala, če bi ti tale tvoj frend reku, da boš letel? Ce bi bil strokovnjak na tem podrocju.. padalstvo.. brez padala.. in ce bi mu tolk zaupal.. pol bi skocu ja.. Sej ko ti zdravnik da ene tabletke.. jih tud pojes.. in bi ti jaz lahko isto rekel, ce bi tud iz letala skocila, ker si pojedla zdravnikove tabletke..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka Zahi, tut ti beri zgoraj . Zahi.. a v red spruva tole Korosico?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?