Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 13:14:15
|
|
|
|
arielca
|
Moja 10,5 mesečnica je bila do zdaj pravi dobrovoljček. Zadnji teden pa ves čas nekaj joka, me grabi za noge, steguje roke, ker hoče v naročje, stalno bi se nosila, z ničemer se ne zamoti,... Poleg tega trmari za vsako stvar, ki je ne dobi, cvili, kriči in joka kot bi jo dajali iz kože. Najhuje je po popoldanskem spanju, saj se je sposobna celo uro jokat in cvilit in tudi, če jo vzamem v naročje, ne pomaga. Kakšen nasvet, ideja... Upam, da je to samo faza , ker me resnično spravlja ob živce.
|
|
RE: Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 13:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo minilo. To je prekok v razvoju. Človeček doživi veliko novih stvari, v kratkem času se nauči ogromno novega in je zmeden. Par dni, pa mine. Se bo pa še ponavljalo.
|
|
|
|
RE: Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 13:22:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
dobrodošla v klub pri nas ta faza traja že 2 meseca, sicer je že na odhodu, a prisotna še zmeraj trmasta še sicer ni... in začuda mi je danes uspelo celo stanovanje pospravit, le tla moram še umit, ko pride mulc iz šole, ker mi je skoz za petami
|
|
|
|
RE: Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 13:30:16
|
|
|
|
eva1
|
Ja moj je tudi imel eno tašno obdobje okoli 9-10 meseca...potem je bilo ok, no nakar okoli 14-15 meseca spet groza, se je začelo trmarjenje...sedaj pri 19 pa je spet ok...pride pa gre...pa pozabiš tudi
|
|
|
|
RE: Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 13:38:58
|
|
|
|
arielca
|
jana73, v tem klubu se nekako ne počutim dobrodošlo . A se da izpisat ? Hvala punce, ste me potolažile! In upam, da pri nas tale faza sitkanja kmalu mine.
|
|
RE: Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 20:07:00
|
|
|
|
kofetek2010
|
ne, ne da se izpisat
|
|
|
|
RE: Jokec stokec - NA POMOČ! 25.10.2006 20:56:58
|
|
|
|
arielca
|
, pa še članarine nisem plačala .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?