|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbečica
24.10.2006 17:26:47   
Brbs
Pozdravljene,

mene vse obupno srbi, odkar sem začela jemati Tifol tabletke in sem jih pred 14 dnevi že nehala. Ampak srbenja ni in ni konec - po celem telesu, sem že čisto krastasta, popenla bom.
A imate kakšen nasvet, kako se tega znebit? Mažem se pa vsaki dan, z različnimi kremami, olji, itd.
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srbečica
24.10.2006 17:35:36   
igralka
Jaz na tvojem mestu ne bi nehala jemat Tifola, zadari otročka. Koliko si pa noseča pravzaprav?

Najbrž imaš suho kožo, to je pogost pojav. Poskusi se namazat s čim hladilnim, kar vsebuje aloe vero ali kar z losionom po sončenju.
Priporočala bi ti tudi, da pri tuširanju  uporabiš zelo nežen gel ( za suho kožo) v čimmanjši količini, pa namili se le 2-3x tedensko po celem telesu, sicer pa le z vodo, namiliš pa se le "kritične " predele - pod pazduho, podplate npr, spolovilo pa z intimnim milom.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2006 8:08:07   
MAM05
Ojla,meni je proti srbečici full pomagal Eucerin oljni gel za tuširanje in losion za po tuširanju tudi Eucerin. Probaj, dobiš v lekarni.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2006 10:58:59   
smotka lonib
Probaj z otroškim oljem Johnson. Namaži se po tuširanju.

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2006 12:40:40   
Nogavica
Močna srbečica je lahko tudi znak za neke nosečniške težave v zvezi z jetri (mogoče bo katera bolje vedela). Jaz sem zadnjič svojemu ginekologu omenila občasno močno srbenje in mi je takoj dal napotnico za pregled krvi.
Mislim, da je dr. Pušenjak pred časom na MON odgovarjal na podobno vprašanje. Malo pobrskaj tam, če ne boš našla, pa ga kar vprašaj, ti bo hitro odgovoril. Pa, seveda, svojemu ginekologu omeni.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2006 19:59:07   
Brbs
Baby olje sem že probala, pa nič ne pomaga. Tifol pa sem nehala jemati, ker so 3 meseci že minili. Tako mi je rekel ginekolog, pa še v navodilih tako piše.
Očitno sem alergična na nekaj v tabletah. Vem da bo minilo prej ko slej, ampak do takrat bom morda že brez kože, ko si jo  bom dol spraskala.user posted image
Probala bom še eucerin.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2006 22:04:43   
Naja30
Mislim, da je za težave z jetri še prezgodaj, če si še na začetku user posted image  Je pa tudi mene občasno vse srbelo, če se nisem mazala, vlažila kožo. Najbolj mi pomaga Bepanthol krema iz lekarne za zelo suho kožo.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2006 19:36:58   
Brbs
Eucerin ne pomaga. Še vedno me nenormalno srbi.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?