|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   para se mi srce
24.10.2006 14:06:27   
dix
Mali je prvi dan preživel v vrtcu. Baje brez hujših težav, dvakrat je malce pojokcal in kosila ni jedel, samo juho.

Ko sem prišla po njega pa se mi je tako zasmilil, imel je tako utrujene očke da je komaj gledal, sploh ni pokazal veselja da smo prišli po njega. Pa še iz nosa mu je začelo tečti, in to že 1. dan user posted image

Drugače pa pravi da je bilo lepo in da jutri gre spet. Jaz bom pa user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: para se mi srce
24.10.2006 14:15:21   
Mina1
Dix, včasih je tale izkušnja za mamice hujša kot za otročke. Boš videla, da bo, jaz imam dva, obakrat drugačno izkušnjo, eni prej, drugi kasneje.

Pa tudi jesti bo začel, pa spati, boš videla, potem so kot skupinica mladičkov, ne moreš verjeti.

Držita se, obauser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 14:44:16   
dix
Saj spanje ni problem, itak spi doma po kosilu, tam pa je vrtec samo do 13 ure, takrat poberemo oba in mali gre lepo domov spat.

Samo ta utrujen obraz, bom kar nočne more imela.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 17:43:22   
Pajaca
Pri nas tamalčki spijo od 12 do 14 ure in če želiš priti po otroka je pač pravilo ali po kosilu ob 12, da gre doma spat ali pa po 14 ko se otrok naspi. Vmes pa dobiš domov otročka ki je čuden in tečen ker je zaspan, si ga zbudil al karkol, da jim ne zmešaš ritma spanja. Tako da probaj narest al da prideš prej po njega torej takoj po kosilu al pa po spanju.

Pa ja če je zmatran, ni čudno a veš kolk dogaja v vrtcu, ni čudno da je zmatran.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 20:15:32   
lelaval
Me mame smo take, da nas ful skrbi. Verjemi - če je sam rekel, da je vredu in, da gre jutri zopet, mu je zagotovo bilo zelo všeč, le utrujen je bil. Kako pa ne bi bil - imajo celo dopoldne rezervirano za aktivnosti, počitek je komaj po kosilu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2006 12:44:31   
krauca
Joj, zakaj se pa tebi para srce? Ker je mali utrujen. V vrtcu je pač ful akcija in jih zmatrajo, tako da vsi dol padejo.

Po moje ti je hudo, ker se soočaš z ogromno spremembo v življenju - na hitro so prekinili vajino ustaljeno življenje. Greš v službo in to. Prav je da si žalostna. Ampak res - sploh ne veš kakšno srečo imaš, da ti mali ne dela težav. Da gre rad v vrtec & se tam igra in ne joka.

Moj hodi v vrtec že skoraj 2 meseca (no, u bistu je bil več kot en mesec od tega bolan) in še vedno me zjutraj prosi - ne, ne v vrtec & ful joka ko ga oddam. Sicer pol se unese, ampak tole je (bilo) res srceparajoče.

Vesela bodi zanj - stopil je v svet! & to ga veseli. Veseli se z njim!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2006 14:49:14   
dix
krauca... očitno več ni tako navdušen kot včeraj in predvčerajšnjim, saj danes je pa kar precej jokal.

Se pa tolažim, da nisem edina s takimi težavami, vem da bo na koncu vzljubil vrtec. Jutri pa ne gre, ker grejo večji v gledališče in so prosili če lahko manjši ostanejo doma.

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2006 21:22:36   
lukec
Naš je pri uvajanju jokal skoraj cek mesec in prvih štirinajst dni prav tako tudi jaz doma, ko me ni nihče videl. Popoldne pa sem kar naprej poslušala samo: "Mami, mami, mami...".Skoraj non-stop se me je držal za hlače. Potem pa kot bi odrezal. Sedaj gre brez problema v vrtec in je full dobre volje, ko ga pridem iskat. Aja, naš je celo jokal, ko sem prihajala po njega. Pri uvajanju je bil star šele 15 mesecev.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2006 9:25:40   
krauca
Ja, revčki so. Eni šele mal kasneje "dojamejo", da bo tako zdaj vsak dan. Tako da oprosti za tiste mogoče malo ostrejše besede. Res niso bile na mestu. Jaz sem jokala prvi teden vsak dan - tudi v avtu ko sva se peljala domov.
No pa sem dočakala: moj sonček danes prvič zjutraj ni jokal user posted image ! Sem bla čist paf. Še u ponedeljek mi ga je vzgojiteljica vlekla dol z mene, jaz pa sem skušala odlepit njegove male rokice s sebe ...  Tako da ne bodi žalostna, saj veš da bo kmalu začel z veseljem hoditi v  vrtec - samo spoznati mora, da je tam tudi fino. Sej vem, da to že veš. Pa vseeno. Drži se.
LP
K.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

počakala sem na popadke (70%)

sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (20%)

spro (10%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!