Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 9:59:25
|
|
|
|
dorina
|
Zanima me, če je bil vaš prisoten pri merjenju nuhalne svetline? In kakšen UZ ti naredijo takrat- vaginalni ali čez trebuh? Ker moj je že na prvem hotel biti zraven, pa se mi zdi, da je v 12. tednu malo boljše, ker se že več vidi. Aja, pol pa še mal neumno vprašanje . A kar na pregled prideta oba s partnerjem in rečeš sestri da bi šel zraven, ali je treba že prej povedat, da bo zraven? In kje počaka, ko greš ti v garderobo? Ker jaz imam NS pri svoji ginekologinji in bom imela še hkrati redni pregled. Saj vem, da so čudna vprašanja, sam me res zanima, da ne bom potem tam izpadla ena . Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 10:04:40
|
|
|
|
Teni_
|
Ni nobenega problema, če bi bil rad partner zraven. UZ se dela preko trebuha, edino v primeru debelejše trebušne stene se naredi vaginalni. Ampak, če je šlo pri meni preko trebuha, se vidi verjetno pri marsikateri . ČE imaš pri svoji ginekologinji lahko greš najprej sama, ko pa te pelje na uz, pa rečeš, da bi šel partner zraven. Ali pa, če gre že prej s tabo. Po želji.
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 10:05:26
|
|
|
|
goda13
|
NS ti naredijo čez trebuh. Moj je bil z mano in tudi na pregledih. Ko mi je delala na začetku še pregled je čakal zunaj potem pa ga je poklicala noter.
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 10:15:24
|
|
|
|
blue sky
|
Najprej čestitke za !!! Tvoj dragi naj gre kar s tabo. Moj je bil z mano in je bil ful ganjen. Najprej boš imela vaginalni pregled - sama, potem pa rečeš G, da imaš s sabo dragega in pred UZ ga G pokliče noter in je lahko s tabo. Moj je bil ful srečen, ko je videl najinega sončka in ginekologinja je vse lepo razlagala, kaj se vidi na UZ. Na NS sem imela že UZ čez trebuh, prej pa sem še imela enkrat vaginalnega, ker je bila še zelo zgodnja nosečnost. Na koncu pa dobiš še par slikic z UZ in pa seveda rezultat NS. Ne bo ti žal, če boš peljala svojega dragega s tabo, saj je on isto ati kot ti mamica . Pa veselo in brezskrbno nosečnost ti želim! Lp
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 10:22:21
|
|
|
|
eya
|
Tudi midva sva šla skupaj...ti kar povej sestri, ko boš dajala kartico, da je še tvoj zraven, ker imaš pregled nuhalne svetline. Meni so tudi delali NH preko trebuha.
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 10:28:21
|
|
|
|
dorina
|
Hvala vsem za izčrpne odgovore!
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 10:43:32
|
|
|
|
X 500
|
Moj je bil na vseh ultrazvokih z mano. NS mi je g. delala najprej preko trebuha, samo je bila naša mala nagajivka tako obrnjena, da je mogla narediti še vaginalnega. Pa je bil tudi pri vaginalnem zraven. Pa sej ve kako zgledam. Se mi zdi brez veze ko nekateri g. komplicirajo. Če midva hočva videti našo pol ne vem v čem je problem. Je pa pri različnih g. različno. Pri enem g. je bil cel čas z mano (tudi med pregledom), pri enem je pa do ultrazvoka čakal v čakalnici, nato sem ga pa poklicala v ordinacijo. Vse je odvisno od vaju in g. Lp X
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 11:29:04
|
|
|
|
TONČI.
|
Dr. Pušenjak mi jo je naredil čez trebuh. Partner je bil zraven. Po moje je fino da je partner zraven. Moj sploh ni dojemal, ko sem mu povedala za nosečnost. Potem je pa na NS na uZ videl otročka kako se premika se mu je pa čist......... Res fajn je da je zraven, potem čist drugač gleda na vse skupaj. Koj laži sprejme tebe, ker ve kaj je v tebi
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 12:10:40
|
|
|
|
najina pikica*
|
moj je bil na vseh gine.pregledih z mano...meni je na ns naredila in vaginalni in navadni uz
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 12:33:37
|
|
|
|
lojzika
|
Moj je tudi bil zraven na NS imela sem pa vaginalni UZ, ker se je moj že na začetku začel ****i, da hoče lulčka tud videt in ga je
|
|
|
|
RE: NS- prisotnost partnerja 24.10.2006 15:00:40
|
|
|
|
petraz
|
Tudi mene je spremljal partner....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?