|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam ste šle tiste ki ste se razšle s partnerjem?
23.10.2006 20:32:57   
Anonimen
namreč ne najdem neke rešitve.
stanovanje je njegovo. imam otroka, želim si stran. moja plača s kreditom mi že sedaj ne zadošča, kje naj imam še za najemnino in položnice??
k mami nazaj ne morem.
tuhtam in tuhtam in ne vidim rešitve. ostajam z njim v tem stanovanju, ker mi finančno ne znese da bi šla. in mislim da on to ve.
user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam ste šle tiste ki ste se razšle s part...
23.10.2006 20:37:50   
Anonimen
Jaz sem šla z otrokom vred v najem. Ni preostalo drugega. Denar sem napraskala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 21:36:12   
F*S*M
ostane ti še vedno varna hiša ali pa nekaj takega kjer vzamejo mamico in otroke mislim da za pol leta v tem času si lahko najdeš stanovanje pa tako naprej mogoče se pa preseliš v kakšen drug kraj kjer so manjše najemnine in posledično tudi nekateri stroški al pa mal pogledaš po kakšnem oglasniku če katera starejša gospa rabi pomoč, mislim da se kar najde sam mal moraš bit tut sama iznajdliva

pa velik sreče naprej v življenju

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 22:25:05   
nejcko
Možnosti je kar veliko, nekaj jih je napisala že Lana.

Če sedaj živiš v mestu, si poskusi najti kakšno stanovanje na podeželju, ki je bistveno ceneje; greš v zameno za stanovanje za pomoč kakšni starejši osebi; poiščeš kakšno sotrpinko (kakšno žensko, ki je v podobnih težavah kot ti), pa skupaj najameta stanovanje ...

Veliko se da storiti, samo moraš se resnično angažirati. Mogoče pojdi vprašat še na CSD, če poznajo kakšno punco v podobnih težavah, ki bi bila pripravljena iti v sonajem, ali pa daj oglas.  Ali pa pojdi vprašat v župnišče - cerkev ima kar nekaj stanovanj v lasti, ki jih oddaja po bolj zmerni ceni.

Kjer je volja, tam je pot! Pa srečno!!!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 9:29:09   
karmy
men se pa ne zdi prav, da po določenem času postanemo čisto odvisne od moških, tako finančno(materialno) in psihično...jaz mislim, da je treba zmeraj imeti zlato rezervo just in case

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 10:07:32   
Anonimen
Daj prošnjo za občinsko stanovanje, medtem pa vzemi v najem kako garsonjero ali enosobno. Ali pa na občini povej, da nujno rabiš, ker nimaš kam z otrokom, tačas pa potrpi pri starših. 
Jaz sem v podobni situaciji, le da imam občinsko stanovanje (nosilka najemne pogodbe sem jaz, partner je vpisan v pogodbi, da živi z mano). Že dve leti nama ne gre, se samo zmerjava...V bistvu me zmerja on-kar na vsem lepem me začne obkladati z vsemi možnimi žaljivkami, preklinja, pije...Zmerja me tudi trezen. Problem pa je v tem, da noče oditi- tu ima kuharico, perico, čistilko, pa strelovod za vse njegove izpade v enem. Če hočem mir, moram z otroci iz našega stanovanja. Vzeti jim moram dom, ker je njihov oče toliko trmast in noče oditi.  user posted image  
Razumem tvojo stisko, tudi sama se bojim negotove prihodnosti. Najbolj pa se mi smilijo otroci.
Karmy, dokler nisi v taki situaciji, drugače gledaš na vse skupaj. Jaz imam solidno službo, pa nič prihrankov. Sem večji del za vse sama- položnice, hrana, obleka...in če se ne bo odselil, ne vem, kam naj grem. Še enega stanovanja mi ne bodo dali, njega bi pa itak čez par mesecev vrgli iz tega, ker ne bi plačeval-kolikor ga poznam.
Zato vidim edino rešitev v tem, da gre on, pa moja plača+ preživnina in bomo nekako stisnili iz meseca v mesec. Ne vem pa, kako ga bom do tega pripravila. Niti ne vem, če (in kje) imam pravico zahtevati, da se izseli. Sem si pa zadala cilj, da bom to rešila do novega leta in bomo z otroci štartali v novo leto sami.

Kot samohranilka boš verjetno dobila malo več otr.dodatka, pa preživnina. Upam, da se ti bo vse dobro izšlo!!!user posted image Vso srečo!

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2006 11:21:41   
triša
Obe anonimni najbolše da se zmenita pa gresta skupaj v najem.
Sicer pa Anonomna 2 zaj bi pa ti mogla iti, če on noče ven, spokaj mu kufre, postavi pred vrata, pa zamenjaj ključavnico če je stanovanje tvoje.
Na socialo pa ne računajta, ker je itak na psu, Varna hiše pa jemljejo samo ženske ki so kakorkoli zlorabljene z strani njihovih mož.Sicer si pa lahko tam itak samo kratek čas,kaj pa potem, razen če se ti v tem času situacija drastično ne spremeni si tak na istem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2006 13:36:41   
Taula
Ko sem se jaz razšla z prejšnjim partnerjem sem šla podnajemniško. Je pa bilo lažje ker nisva imela otrok.
Z sedanjim partnerjem varčujeva, in če greva narazen vsak dobi pol denarja. Da bom imela vsaj kaj denarja če greva kdaj narazen (upam da neuser posted image ) jaz bom pa brez službe po možnosti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2006 13:43:27   
tanikaa
Jaz sem ostala doma, tak da sem mela VELIKO srečo. Sama z otrokom ne bi preživela. Finančno mislim. Pa tudi psihično se bojim, da bi propadla na celi črti user posted image . In po pravici povedano, vzdrževala sta me starša in to kar leto in pol, čeprav sem mela službo. Samo kako preživeti s 60 jurji na mesec pa od tega dati 25 jurjev za vrtecuser posted image  Za hrano je bilo dovolj, mali je tudi bil oblečen in čist, samo za položnice pa je zmanjkalo. In tako sta mi pomagala starša. Dokler nisem dobila boljše službe.

Zato jima bom do smrti hvaležna. Čeprav mi včasih orenk gresta kot soseda na živce user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2006 15:57:25   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
namreč ne najdem neke rešitve.
.....ne znese da bi šla. in mislim da on to ve.

Nikoli nikogar ni pametno pritisniti v kot. Ker tisti, ki je stisnjen v kot ugrizne nazaj. In to zares.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2006 18:30:18   
karmy
ej če je stanovanje nate napisano se nimaš kaj skrbeti...( beri najemna pogodba) in se lahko lepo pobere iz stanovanja, ker pač nista več skupaj. zdaj je pa vprašanje.. kdo je na najemni pogodbi?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2006 8:28:09   
karmy
ups sem spustila zelo pomemben podatek user posted image user posted image pa zakaj k mami ne moreš nazaj? malo stisneš  zobe pa požreš svoj ponos.... in to je to.. redkokatera mama bi zavrnila svojega otroka ki je v stiski... ma težko je z službo...moraš met srečo da dobiš dobro službo da preživiš na svojem... pa država nas še spodbuja da imamo otrokeuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2006 12:25:47   
muška
kako dolgo pa boš še odplačevala kredit?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?