|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali naj naredim test?
23.10.2006 18:46:51   
hokejistka
Najprej en lep pozdrav!

Spremljam vas že kar nekaj časa, danes sem se odločila, da se vam prvič pridružim tudi kot registriran uporabnik.
Z mojim dragim se že slabo leto trudiva zanosit, pa ne uspe. Ginekologinja pravi, da imam nekaj cist na jajčnikih (PCO).

Cikluse imam nekje na 34 dni, dokaj redne. Zadnja menstruacija je bila 16. 9

- ena pred tem 14.8
- še ena 11.7

- pred tem 11.6
- še pred tem 7.5

Ker sem v letu dni poskušanja naredila že kar nekaj testov, si ga ta mesec ne upam naredit, da ne bom že spet razočarana, ker sem ga naredila prekmalu. 14.10 sem imela občutek, kot da sem imela ovulacijo, čeprav bi morala biti ovulacija prej, saj naj bi glede na 34-dnevni ciklus M pričakovala 19.10. Nimam nobenih (res nobenih) znakov nosečnosti, razen da mi M zamuja. Svetujte mi, ali naj naredim test nosečnosti že zdaj, ali naj raje počakam do sobote.

Uživajte in hvala za odgovore!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali naj naredim test?
23.10.2006 18:52:00   
janusha
verjamem ti, da te je po tolikem času že pošteno strah, a se mi zdi, da imaš v podzavesti non stop vprašanje ali je ali ne, zato ti priporočam nerediti test, saj ti user posted image  že par dni zamuje, test pa naj bi hormone takoj zaznal - no ne bom pametovala, saj kot si že sama povedala imaš s tem mnogo izkušenj. Tudi če pokaže negativno še vedno lahko malo počakaš in test ponoviš - za tvojo psiho bo bolje da čimprej izveš - DRŽIM PESTI ZA user posted image  user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 18:53:22   
mala zirafa
Pogumno testiraj in seveda poročaj rezultate.Upam da so +++.

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 18:53:47   
šnucika
naredi test!user posted image ....glede na tvoje cikle,bi ti moralo že pokazatiuser posted image ,če si.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 18:54:01   
daria78
Nihče ampak res nihče ti ne more odgovoriti nič konkretnega. Vem, da ti ni enostavno čakati iz meseca v mesec ampak tole ugibanje nima smisla. Znaki gor ali dol... včasih so prisotni pa  ni nič, včasih jih sploh ni pa je nosečnost tu. user posted image  Na tvojem mestu se ne bi preveč mučila. Pojdi v lekarno in kupi tisti poceni test (dobiš dva za cca. 800 sit) in ga naredi. Tako si boš najbolj na jasnem. Če ne bo M, ga čez nekaj dni ponovi.

Od srca ti želim, da ugledaš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 20:08:11   
Anonimen
Pojdi v lekarno in kupi tisti poceni test (dobiš dva za cca. 800 sit)

obstaja še cenejša varianta.. v prodajalnah z ortopedskimi pripomočki in podobnimi stvarmi imajo test baby boom za komaj 200 sit..

tko da dejansko vsaj ne boš tok "denarja vrgla stran" če bo test negativen.

DRŽIM PESTI!!!!!!!

(odgovor članu daria78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 20:39:45   
sonchek
tudi jaz bi ga na tvojem mestu naredila, mislim da bi že bil čas da kaj pokaže...seveda upajmo da user posted image user posted image ...

...držim pesti in sporoči!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 20:50:16   
lelaval
Ta mesec ti že toliko zamuja, da ti bo pokazal test plus, če si res noseča. Poskusi in nam sporoči - radovednicam. user posted image
Držim pesti, da zagledaš user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 22:26:26   
hokejistka
Hvala punce za spodbudne besede.

Test bom naredila jutri zvečer oz. v sredo zjutraj (ga moram še prej kupit) in vam takoj sporočila. Upam na user posted image , seveda če me prej ne obišče user posted image . Držite pesti in lahko noč.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2006 5:04:50   
Anonimen
Draga hokejistka test naredi s prvim jutranjim urinom, bo bolj zanesljivo. Zamuja ti lahko zaradi user posted image , v tem primeru vse čestitke, lahko pa ti zamuja zaradi PCO. Iz enega cikla v drugega, se ti lahko povečuje št. cist in lahko se zgodi, da se ti bi cikel podaljševal. Srčno upam in ti želim da ni to, ampak da je prvo da si srečka nosečka 

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2006 18:39:48   
hokejistka
Kot obljubljeno vam sporočam rezultate testa, ki je negativen user posted image user posted image user posted image . Sedaj pridno čakam, da me obišče user posted image in nato začnem papcat dabroston in ponovno v nove boje.

Še enkrat hvala za lepe želje in se oglasim, ko zagledamuser posted image . Vsem, ki že težko pričakujete user posted image , pa želim, da jih čimprej ugledate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2006 19:28:48   
andreja2000
user posted image   žal mi je ,vendar ne obupaj,tudi jaz se že trudim doooolgiiihh 17 mesecev,saj nam bo nekega dne uspelo,boš videla.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2006 10:41:14   
MR99
Če si imela ovulacijo res 14.10.2006, potem je definitivno še prezgodaj za user posted image in tako tudi za test. To je moje mnenje. Saj veš, da user posted image pride 14 - 16 dni po ovulaciji, to pa bi bilo pri tebi šele okrog nedelje, če sem prav izračunala. Ne bi ti rada dajala mogoče lažno upanje, ampak tako pač je. Držim pesti zate. Če ne bo user posted image naredi v ponedeljek še enkrat test. Pa javi kako bo!

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?