|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako odstraniti čačke od voščenk?
23.10.2006 18:02:49   
Jutra
Naša pupa je z voščenkami porisala dno otroškega vozička za punčkeuser posted image
A se da to sploh s čim odstranitiuser posted image

Saj drugače njene slikice zelo pohvalimo, ampak tokrat si ni najbolj posrečeno izbrala podlage.user posted image

Help!

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako odstraniti čačke od voščenk?
23.10.2006 18:11:30   
Anonimen
Se mi zdi, da ima tu al bina prakso. Če se prav spomin, jih je zadnjič z belega tepiha  odstranjevala. Samo ne vem, kako.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 8:07:04   
AnBan
časopisni papir pa čez z likalnikom???

se mi zdi, ampak mi še ni bilo treba probat

[

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 12:19:15   
naniplus4
Voščenke so mastne, torej grem jaz nadnje z odmaščevalcem. Sem jih pa tudi že s CIF-om (scheuermilch) drgnila stran.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 12:33:42   
Anonimen
Jaz sem jih z Vanishem v prahu, ki ga raztopiš v vodi, da nastane taka pena. Namažeš, podrgneš in spereš. Meni je šlo stran z belega tepiha. Risba velika najmanj kv. meter.

(odgovor članu naniplus4)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2006 12:11:22   
Jutra
Z Vanishom in Cifom ni šlo doluser posted image
Sem pa probala s tekočim Vanishom, ne s tisti v prahu, ker ga nimam. A bi bilo bolje da še s tem poskusim? 

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2006 15:57:39   
tanja75
probaj z vlažilnimi robčki za ritko. Kolegica je tako zid očistla.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.