|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   www.ringaraja.net
22.10.2006 14:33:39   
inibini
živjo jest se vam prvič oglašam in me zanima kdaj delate nosečniški test?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: www.ringaraja.net
22.10.2006 16:27:43   
Petraa
Že hhmmm milijonkrat, testi se delajo po izostanku M in ne prej.

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 16:41:11   
Primoza
A boljšega naslova pa niste mogli izbrati?

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2006 16:43:45   
inibini
ne!če te pač mot ga ne beri!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2006 16:55:52   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

A boljšega naslova pa niste mogli izbrati?

A si pomislila, da nekateri mogoče niso "profiji" v sodelovanju v forumih. Poglej št. postov pri inibini, pa boš vidla, da je nova tukaj. Nikakvo dobrodošlico ste ji dali.
Inibini pozdravljena in dobrodošla. user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2006 16:59:40   
Primoza
Čisto vljudno sem vprašal, če ima človek veselje do učenja bo drugič dal malo bolj posrečen naslov. Saj zato pa so FAQ, pa navodila za uporabo pa te zadeve. Ne nisem POMISLILA, da je uporabnica začetnica.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2006 18:54:58   
anajmad
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja primoza,kdaj pa ti delaš test??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dobrodošla  "ta nova" na www.ringaraja.net

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2006 19:59:43   
inibini
anajmad in lulu hvala da ste me tko lepo sprejele!čeprav ima primož ene težave-sej bo boljš!za take se pa res nimam kej sekirat za vsakega je enkrat prvič!!!!!!!

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2006 21:30:33   
pot
inibini pozdravljena med nami, user posted image user posted image user posted image
odgovor pa si že dobila: po izostanku M. Prej se ga ne splača, če si noseča, ti bo test pokazal + tudi en teden po izostanku. Kar potrpežljivo. Pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2006 17:57:47   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: pot

inibini pozdravljena med nami, user posted image user posted image user posted image
odgovor pa si že dobila: po izostanku M. Prej se ga ne splača, če si noseča, ti bo test pokazal + tudi en teden po izostanku. Kar potrpežljivo. Pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image .

dobrodošla med nami... test pa naredi po izostanku user posted image user posted image kot so ti povedale punce pred mano..

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2006 18:54:20   
mala zirafa
Dobrodošlauser posted image user posted image !

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2006 18:55:13   
janusha
tako je inibini veseli smo vsake nove članice, sicer sem sama tudi dokaj nova, a ti povem, da so punce tu gor res zlate in takoj priskočijo na pomoč, znajo dvignit samozavst in imajo res mnogo izkušenj, zato izrekam dobrodošlico tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ! Test kot že rečeno narediš, ko ti user posted image  zaostaja

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2006 20:19:12   
Maj75
Pozdravljena inibini,

tudi jaz sem dokaj nova in ti izrekam prisrčno dobrodošlico. Če ti user posted image  zamuja, pa kar pogumno naredi test. Držim pesti, da bo +!

Lp, Maja

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2006 8:59:57   
ANIME
Pa se res "nosečniški hormon" začne proizvajat šele ko enkrat user posted image  izostane, ali se tudi že prej ...
Zanima me čisto infomativno, ko vse v en glas zagovarjate, da naj se test dela šele po izostanku user posted image . Ali je to zaradi nakupa testov ali se res šele tako pozno vidi nosečnost?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2006 9:02:34   
Klarita
Saj se dobi test (DM), ko bi naj nekaj dni po spočetju že pokazal, samo ne vem no, itak bi ga potem še 1x za ziher delala. Glede stroškov, je res bolje počakat, da user posted image  izostane, pač ne mečeš denarja vstran.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2006 9:07:49   
ANIME
AHA, to pomeni da so v igri predvsem stroški ...
Ker moja radovednot je čisto predraga (oz. raje bi kupila test, da potešim radovednost, kot pa da čakam še en teden) ... ker imam občutek, da bom kar znorela od vprašanj v glavi.
Sem mislila, da se res hormon tako pozno začle izločat oz. da ga je prej toliko manj, da test še ne zazna.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2006 9:37:54   
Klarita
Ja ziher ga je prej toliko manj, zato mogoče tisti test ni tako natančen je pa verjetno bolj občutljiv kot ostali. V glavnem, če hočeš bit ziher ne glede na denar, je treba počakat, da user posted image  zaostaja. Vsaj en dan. Vem, da je težko čakat, ampak kaj čemo. Vse rabi svoj čas.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?