Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brez plenice tudi ponoči 22.10.2006 10:44:21
|
|
|
|
triša
|
Po moje mu jo lahko odstraniš če vidiš, da ima par noči suho pleničko. Zvečer ga daš tik pred spanjem lulat (pa ne pusti da se ti zvečer s čajem ali sokom naceja) in zjutraj takoj ko se zbudi. Probaj pa boš vidla, sigurno vama bo uspelo, če ne takoj pa malo kasneje.
|
|
|
|
RE: Brez plenice tudi ponoči 22.10.2006 10:45:39
|
|
|
|
Gina
|
Ko so bili suhi en teden ali 14 dni podnevi, sem jim vzela plenico. Takrat so imeli neprestano v glavi, da morajo lulat na kahlo. Vsak otrok ima. Prva dva sta bila suha in čista podnevi in ponoči od točno dveh let naprej, tretji pa od dveh let in enega meseca. Če zamudiš in ga navadiš, da ponoči pa ni treba skrbeti za "ne-lulanje-v-plenico", potem pa ne vem, kako in kaj. Ponavadi potem traja dlje, se mi zdi,izkušenj pa nimam. Nisem ti pomagala, morda pa bom kaki drugi mamici, da ne bo zamudila. Pa ne se jezit name prosim.
|
|
|
|
RE: Brez plenice tudi ponoči 22.10.2006 10:49:18
|
|
|
|
lan
|
Joj Gina,zakaj bi pa se?Sej sem že razmišljala,da sem mogoče malo zamudila,ampak saj veš, eni ti tako svetujejo,drugi pa spet drugače.Sej vem,da enkrat bo že
|
|
|
|
RE: Brez plenice tudi ponoči 22.10.2006 15:12:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pogovori se z njim in mu svetuj, naj bo tudi ponoči brez plenice. Če bo nasprotoval, mu jo pač daš, če se bo strinjal naj bo pa brez. Seveda se potem resno pogovorita da mora ponoči poklicat, če ga lulat. Meni je Anže sam povedal, da za ponoči noče več plenice (kak mesec po tistem, ko smo jih resno odložili tudi čez dan), da bo povedal če ga bo lulat. Nezgoda je bila v pol leta kar je brez le ena - pa še takrat je jokal, ker se je tako sekiral , ko je pozabil povedat.
|
|
|
|
RE: Brez plenice tudi ponoči 22.10.2006 17:23:53
|
|
|
|
Primoza
|
S temi pleninicami se že nekako izide, dobro je imeti potem na postelji kak nepremočljiv nadvložek. Se pravi ni treba skrbeti da se ne bi odvadil plenic, kar nekako samo od sebe gre to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.