|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZASKRBLJENA
22.10.2006 10:18:36   
rosmari
Razen otekanja nog in rok ter mravljincev v taistih udih telesa, se je sedajpojavilo še bruhanje grenke tekočine, kot bi bruhala žolč. Bruhala sem včeraj zjutraj in danes, a šele ko se najem mi je slabo in obroka ne obdržim v želodcu.Ker sem slabokrvna že mesec dni, jemljem sirup Legofer, seveda s c vitaminom. Ko vzamem sirup, mi ni nič, ko pa zajtrkujem, pa mi sedvigne. Zaradi diete, ki ne vsebuje soli, konzervansov... uživam mlečne stvari kot so kosmiči, čokolešnik in podobno. Jem v razmaku ene ure od vzetja sirupa. Mislim, da morda to dvoje ne gre skupaj - sirup in mleko, no ne vem več,vsa sem zbluzjena, vročine nimam, glavobola tudi ne - hvala bogu. Pa vendar se me je lotila panika. Jutri ob 12 h imam g. Sem zelo nervozna in nestrpna in me je strah. Kaj naj storim?Razen, da počakam do jutri? Prosim pišite, ker res rabim vaše besede in nasvete!
HVALA ! LEP DAN!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teni* -- 23.10.2006 11:10:01 >

Viky IV.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZASKRBLJENA
22.10.2006 10:49:13   
šnucika
Pokliči v porodnišnico,povej jim,kaj te muči....upam,da ti bodo svetovali....sploh pa ker gre za bruhanje!Naj ti ne bo nerodno....saj so tam zato,da pomagajo!
Mogoče je res zaradi sirupa in mlečnih izdelkov....
Meni je bilo tudi slabo po vsakem obroku...po 34. tednu sem jedla samo minimalne obroke,ker me je vse tiščalo in sem do konca nosila zelo visoko.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu rosmari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 10:49:44   
krfjolca
Nič nisi napisala, koliko so noseča?
Bolečine in bruhanje žolča ter otekanje je bilo omenjeno v temi o sindromu HELLP, nočem te strašiti, ampak vseeno si malo preberi in opozori zdravnika.

PS: Poskusi izklopiti CAPS LOCK, ker je težko brati.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu rosmari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 9:39:51   
dorina
Jaz ti lahko povem samo to, da nasploh ni dobro jesti skupaj železovih pripravkov in mleka- že zato, ker mleko ovira absorbcijo železa. Če ti pa je slabo zaradi tega pa ne vem.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 12:42:06   
najina pikica*
tudi jaz mislim,da melčni izdelki in tablete ter sirupi ne gredo skupaj user posted image ,probaj da te stvari ne kombiniraš,pa boš vidla,če je to to!drgač pa komot pokliči svojega g. ali pa v porodnišnico,da ti svetujejo kako in kaj!verjetno ni fajn,če si v visoki nosečnosti,pa si že tako slabokrvna,pol pa še bruhanje user posted image ,da nebi prišlo do pretirane slabokrvnosti al pa do dehidracije....al česa podobnega....lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?