Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška mizica, stolček 22.10.2006 8:59:35
|
|
|
|
gamini
|
Pred kratkim je bila v Lesnini (sem videla v katalogu) full lepa mizica+2 stolčka, cena je bila tudi maksimalno ugodna 10.000SIT se mi zdi, ker ne najdem kataloga. Drugače pa se tudi na Bolhi, ali pa v Salamoncu najde kaj pametnega, mi smo naši pikici tam kupili od ene družine, ki se je preselila iz Nemčije, zelo lepo ohranjeno za 3000SIT. LP
|
|
|
|
RE: otroška mizica, stolček 22.10.2006 9:04:23
|
|
|
|
dory
|
jst mam na spletni strani busi ugledano mizico+stolcek..upam le,da ne bom predolg sam gledala,da pol ne bo vec prislo v postev:) www.busi.si pa poglej pod pohistvo :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?