|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to tudi lahko znak?
20.10.2006 14:56:41   
Kuba
Evo, da še jaz malo zatežim z vprašanji, ki se vam morda zdijo neumni ampak mene res zanima. In sicer:
-Je lahko znak nosečnosti močnejši vonj urina?
-Je lahko znak nosečnosti zelo rahla bolečina v predelu nad popkom?
Je še prezgodaj za test, zato ga ne bom še delala. A je katera ki je noseča imela podobne simptome kot zgoraj napisane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to tudi lahko znak?
20.10.2006 15:01:21   
teri
1.jaz sem mela zelo močen vonj vode,ko sem blauser posted image .Ampak to šele v enem 7t prej ne-nikoli pa ne veš,vse smo drugačne.
2.špikanja nisem mela prej.Začelo pa me je predno sem mela za dobituser posted image ,ki je pol nisem seveda,ker sem blauser posted image .Ko pa me je špikalo me je v spodnjem delu trebuha-jajčniki in ne nad popkom-spet ponavljam nismamo vse iste simptome.
Ne se obremenjevat-vem da je težko,ker če ne se ti lahko zgodi da si samo psihološko noseča.Raje se pejdi sprehodit malo ob morju-mene to pomiri.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 15:06:12   
Taula
Jaz imam močnejši vonj urina če sen malo prehlajena. Bolečina je pa pri meni prisotna pogosto...pred user posted image , med ovulacijo.

Jaz ti predlagam da se umiriš, ne razmišljaj vsakič ko nekaj čutiš da je pa to to, ker potem te bo še bolj vse bolelo in sčasoma se ti bo zmešalo. Jaz sem imela ta mesec ful znakov, pa nisem noseča. Je bila samo psiha.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 15:06:59   
Kuba
Vem kaj hočeš reč z namišljeno nosečnostjo. Prejšnji mesec sem imela ne vem kake vse simptome in nisem bila. Vendar sem se ta mesec precej skulirala pa imam zdaj te siptome, ki so drugačni od tistih. Ne vem... sem očitno tolko podzavestno naravnana?

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 15:13:45   
teri
Jaz sem tudi 2meseca mislila da sem že user posted image in sem imela vse možne znake.Pol sem nehala na to študirat,ker se ti že začne mešat.In pol sem user posted image -najbolj vesel človek na svetu,čeprav ni zgledalo ker sem user posted image in moj me je tolažil!Ampak sem bla res vesela-samo hormoni so delovali in kaj čmo.Ne razmišljaj,zamoti se-vem da je težkoooo!!!Probaj se sprostit,ker tudi če siuser posted image in ti želim da si,ni dobro za user posted image da se zdaj tolko obremenjuješ.Ko sem bla pa resuser posted image nisem mela več dvoma,ker znaki so bli pa res močni.In sem točno vedla da user posted image tisti mesec ne bo!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 15:17:24   
Kuba
Teri, prosim povej kakšne znake si imela ko je šlo zares...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 15:24:07   
teri
Ko nisem bla noseča pa sem mislila da sem:vsako jutro bruhala,vse mi je smrdelo,bolečine v jajčnikih in v ledvicah-kdaj prav krči.
Ko sem bla:vrtoglavica,kot da bi se mi naenkrat znižal pritisk,slabosti skoraj nič,začele so se ko sem že vedla da semuser posted image (7t),bla sem v cvetličarni in od zraka sem skoraj skupaj padla,vsake tolko so se mi noge začele trest kot da bom zlezla skupaj,z liftom se nisem mogla vozit,ker se mi je vrtelo,utrujenost,zaspanost,ni se mi dalo zjutraj niti ustat s pojstle.To se mi je dogajalo v 3-5t,ko nisem vedla da semuser posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 15:28:01   
Kuba
Zgleda, da si imela močnejše simtome ko nisi bila kot ko si bila user posted image .. ro bruhanje, krči... user posted image Ena kolegica mi je povedala, da do 3 meseca sploh ni čutila da je... oh to naše telo... user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2006 15:37:35   
teri
Sigurno mi je blo hujše ko nisem bila-znaki mislim.Pol pa enkrat od 7t naprej pa ko sem bla že pri g in je rekel da je vse bp,so se mi začeli user posted image znaki.Bruhanje vsako jutro,brez apetita-drugače rada jem.Moj mi je kuhal kar sem si zmislila,samo enkrat ko je blo skuhano mi je pa začelo smrdet.Katastrofa,3t sem bla boga.Pol zadnji teden pred ss pa mi je šlo vse na boljše-tudi prebava se mi je zboljšala.Prej sem šla na blato 1xna teden.Zato me je tolko bolj vse bolelo.In ti pravim,ko je blo vse ok in sem mislila da zdej se začne lep deluser posted image ,pa ss.Vse sem pretrpela samo da bi jo marca držala v rokah.Pa ni blo vsojeno tako.Ni mi blo težko vse to prestajat,niti za sekundo se nisem smilila sama sebi,samo user posted image sem želela met.
Moja kolegica,ki januarja 07 rodi,je rekla da če ji ne bi user posted image zamujala in trebuh rastel,da ne bi niti vedla da jeuser posted image .Vidiš to je super,upam da bo moja naslednjauser posted image tudi taka.Seveda privoščim tudi vam.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2006 13:50:22   
teri
Kuba:je še zmeri prezgodaj za test?Je kaj novega?javi!!!user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2006 13:12:31   
Kuba
user posted image mam za dobit nekje konec meseca... res mi je žal zate zaradi SS... user posted image ... upam, da boš kmalu zagledala tvojo user posted image pikico !!!!
Ne vem. Zadnja dva dni imam tako špikanje v jajčnikih, da ne morem opisat. A jajčniki me nikoli niso boleli. poleg tega imam bolečine v predelu mehurja in nek občutek kot da imam vnetje a ko grem na wc me ne peče. Čudno... je imela katera podobne probleme??

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2006 13:17:02   
teri
Nočem ti zbujat lažnega upanja,da ne boš pol duplo razočarana.Mene je tudi peklo ko sem šla na vodo,ko sem blauser posted image .Samo v enem 6t,ko se že vedla.Ko še nisem vedla da semuser posted image in sem čakala nauser posted image ,sem mela iste simptome ko preduser posted image .Bolečine v ledvicah in jajčniki.Držim pesti zate!user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2006 13:20:48   
Kuba
Hvala user posted image
samo upam, da ni kakšno vnetje... ali kaj podobnega.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2006 13:22:31   
teri
Misli pozitivno in se čim manj obremenjuj!Boš vidla, da pol bo ratalo!user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2006 13:44:57   
Klarita
Ja Kuba, vse te znake in še več sem jaz imela prejšnji mesec. Jajčniki so me boleli, vrtelo se mi je, hrana mi je smrdela, križ me je bolel, da o joških sploh ne govorim. Skratka pri meni je bila navidezna oz. namišljena user posted image . Vse skupaj mi je naredila psiha. user posted image  sem dobila še dan prej kot drugače, torej lahko rečem, da je bila točna kot ura, pa še kar nisem hotela verjet, da nisem user posted image . Ta mesec sem dost bolj sproščena in ne delam panike, ko je kakšen "znak", ker verjetno ni in bo pravi takrat, ko bom videla user posted image .  Dejstvo je, da prej tudi nisem bila toliko pozorna na svoje telo, sedaj ko pa si želim user posted image  pa sem 100 na uro. Tudi dragega ne matram toliko s temi O in pravim časom itd. Poslušala sem punce, sploh tiste, ki se trudijo že mesece ali celo leta in se skulirala. Tak da Kuba, polagam ti na srce "skuliraj se", zadihaj, uživaj vreme user posted image , uživaj naravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , uživaj ljubezen  user posted image do dragega, pusti te znake ali NEznake in jih enostavno prezri. Ko bo čas, bova tudi midve zagledale user posted image user posted image , do takrat pa brez panike. Toliko nas je tukaj, ko moramo čakat, zato se nam pridruži z mislimi in čvekaj z nami kar tako. user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2006 19:31:57   
Kuba
OK, poskušala bom z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image Morda bom pa na koncu dobila user posted image oz. user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.10.2006 8:19:53   
Klarita
Vedi, da smo tukaj s tabo in da si vse držimo pesti. user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.10.2006 8:28:53   
mala zirafa
Teh znako v je milijon.pri moji prviuser posted image  se spomnim samo napetih dojk alla wonderbrauser posted image , in izostanek M.Meni zdej zamuja že drugi dan.Včeraj je bil test CB -, trebuh me je bolel za pop..., danes pa je s trebuhom ok.Samo čakam da se mi ulije.
Glede bolečin v user posted image , sem jaz imela samo enkrat krče, drugega pa ne.Punce dajte še meni malo podpore.Kdaj naj ponovim test???

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.10.2006 8:42:32   
Kuba
Če ti zamuja že drugi dan bi ti moralo teoretično že zdaj pokazati user posted image razen seveda v primeru, da ni še dovolj teh hormonov. Naredi še en test recimo v petek (takrat bi moralo že 100% pokazat prav) če te ne bo prej presenetila hudobna gospa user posted image Se strinjate ostale?

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.10.2006 9:02:20   
Olivija
sicer nevem, če si še v dvomih. Mene je pri ta drugi user posted image  tako špikalo, da me je hotla splošna zdravnica poslati na UZ, ker pač nisem pričakovala nosečnosti. Močnejši vonj urina sem imela pri obeh.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2006 9:29:57   
Kuba
No, se pravi, da močnejši vonj urina bi lahko bil znak za user posted image . Ja, sej toliko žensk kot nas je toliko simptomov lahko imamo. Jaz imam pa tudi en simptomček ki ne vem kaj bi lahko pomenil. Zadnje dneve v predelu pod popkom občutek 'kot da se nekaj majhnega premika' ne vem kako bi drugače to opisala. Morda je to premikanje v črevih, nimam pojma, vem samo, da do zdaj kaj takega nisem še čutila.

Olivija, si imela tudi gostejši urin ali se je samo vonj spremenil?

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.10.2006 10:26:24   
Olivija
gostejši ni bil, mogoče bolj obarvan. Sem imela pa v drugo čisto druge znake kot v prvo, zato sem pa rabila prav dolgo, da sem ugotovila. Na prvi pregled sem šla v 11. tednu user posted image

Slabo mi ni bilo, špikalo me je zelo na desni strani. Nisem imela napete prsi, samo povečane (trdi moj dragi), tudi nisem imela tistih krčev podobni predmenstruacijskim tako kot pri prvi user posted image .

Sem pa bila v prvi nosečnosti zelo napihnjena, res zelo  (na začetku).

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.10.2006 11:04:01   
teri
Olivija ...jaz si želim,da bi bla moja 2.user posted image taka kot tvoja,da niti ne vem da sem user posted image dokler ne mine tisto kritično obdobje -12t.To bi blo super in bi si prišparala moje živčke.Ja, na žalost smo ženske različne in tako tudi naši znaki.Ni enega splošnega recepta.Vsaka ma svoje!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?