Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilni razredi v vrtcih 20.10.2006 13:47:59
|
|
|
|
lexl
|
Tasika čisto preprosto. Vsem vam, ki ste iz Ljubljane, se lahko cedijo sline, saj vam vaša občina daje polno popustov, ki jih v drugih občinah ni od olajšave zaradi kreditov do rezervacije. No in ena takih ugodnosti, ki jih vsako leto znova določijo v sklepu na mestnem svetu je tudi ta, da imate poleg plačila, ki bi ga morali dati oz. vam je določen z odločbo še extra 20 % popust pri 1. starostni skupini in 4 % popust pri drugi starostni skupini. Od tu tvoja razlika. Srečneži...
|
|
|
|
RE: Plačilni razredi v vrtcih 20.10.2006 13:49:35
|
|
|
|
lexl
|
Ups, mi je ušla ena napaka. Ne 4 %, ampak 14 % za drugo starostno skupino in kombinirane oddelke.
|
|
|
|
RE: Plačilni razredi v vrtcih 20.10.2006 14:13:01
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tako kot ti je lexl odgovorila. Še dobro, da smo tudi mi v LJ. Pa LJ med drugim upošteva tudi stanovanjske kredite. Vsaj nekaj, a ne. Meni je bilo kar malo lažje plačati položnico, ko sem videla manjši znesek. No, za mesec oktober pa ne vem, če bom tako vesela. Hčerka je bila namreč do sedaj celo 3 dni v vrtcu in mora sedaj ostati do srede doma, ko ima kontrolo. Potem je pa tako ali tako že konec meseca. Moram poklicati računovodknijo, če se da zmeniti za manjši znesek.
|
|
|
|
RE: Plačilni razredi v vrtcih 20.10.2006 14:25:08
|
|
|
|
Tasika
|
Lexl, BarbaraE pa ena za vaju, če preideta pa blizu pa lahko tudi . Mi nikakor niso šli skup popusti. Hvala Mati Županja, upam da bo Stric Zoki nadaljeval njeno dobro delo Poskusi se zmenit za rezervacijo, ampak bo morala biti doma en mesec. Na podlagi zdravniškega potrdila ti jo lahko odobrijo tudi za nazaj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Spanje celo nočxtinchyKdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč?
(Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)že kmalu po rojstvu (
37%)
do 6. meseca (
21%)
od 6. do 9. meseca (
10%)
od 9. do 12. meseca (
9%)
od 12. do 18. meseca (
8%)
po 18. mesecu (
16%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!