|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje celo noč
20.10.2006 8:24:47   
suzi
Moj 2,5 mesečnik je danes ponoči spal od 21.30 do 6.20 - torej celo noč, pri tem pa ni kaj veliko polulal pleničke. Naj povem da je bil do zdaj v žaklju in pokrit z deko, danes ponoči sem ga pa prvič pokrila kar s kovtrčkom ker je dve noči pred tem malo hotu jambrat kakor da mu je malo premalo toplo. Sicer se je že prej zbujal le enkrat na noč okoli 3 do pol četrte ure, ampak danes je bil pa rekord. A ima še katera podobne izkušnje, malo me skrbi da ni v redu ker ni bil skoz in skoz polulan, ker drugače lula kot ta velik, na dve uri so hlače čist polne. Se ne dojiva ampak si mleko stiskam in ga hranim s svojim mlekom, le zvečer mu dam adaptiranega ker je ta mali požeruh in je čez dan na dve uri in to 140 ml, pa mi tako zvečer ko je mleka manj ne uspe napumpat za cel obrok. Upam da mu ni bilo ponoči prevroče da bi malo dehidriral in zato ni veliko lulal, mogoče je pleničko zmočil le kake 3x. Moram rečt, da kar ne vem čisto sigurno koliko naj ga ponoči pokrijem. Če je v žaklju in pokrit z flis dvojno dekco mu je kar malo hladno. Koliko jih pa kaj ve pokrivate. Pod kovtročkom pa ni bil prešvican le topu, da bi se kar k njemu stisnu in se certal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 8:28:22   
sonjaka
Ni lulal zato, ker je spal. Če se je moja zbujala oz. se zbuja ponoči, je plenička mokra, če pa spi celo noč kot ubita, je pa plenica zjutraj suha. Se pa potem obilno polula - kot mi, ko gremo zjutraj na stranišče.
Mimogrede, je pa res faca, da spi tako dolgo pri 2 mesecih.

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 8:30:16   
Marogica
Kot prvo bodi srečna, da ti je spal tako majhne otroček tako dolgo. Pod drugo pa ne vem, kako toplo/hladno imate pri vas ponoči.

Naš je bil kot tako majhen v vreči, pokrit pa je bil s tanko koco in odejo(ki je srednje tanka). Temperaturo ponoči pa smo imeli okro 18-19 stopinj.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 8:36:34   
mika
Naša je ponoči oblečena v bodi s kratkimi rokavi, pižamico in v spalni vreči brez pokrivala. Je bolj vroča po naravi, zato je ne pokrivam. Še dobro, da mi jo je sploh uspelo v vrečo spravit, ker je do nedavnega ni prenesla, pokrita pa sploh noče bit.
Kar se pa tiče lulanja ponoči, pa je zelo različno. Včeraj je bila tako polulana, da je bila cela premočena, včasih pa je plenička bolj suha, ko polulana. Zaradi tega ti ni treba skrbeti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 8:41:46   
Lara28
Glede lulanja ne skrbi, kot so že napisale predhodnice.
Tudi naš je pri tako starosti spal celo noč. Zdaj pri 5 mesecih, pa se zbuja, včesih tudi po 4-5 krat. Tako da uživaj dokler se da. Se mi pa zdi, da je malo preveč celo pokrit in ne premalo. Mi ga imamo samo v bombažni pižamici in žaklju. Pa ni nikolo mrzel in ga ne zebe. V sobi imamo sedaj okoli 21 stopinj.
Sicer pa so otroci različni, enim paše bolj toplo drugim manj. Delaj po občutku in ga pokrij tako kot sebe. Če imaš ti samo tanko odejo, otrok sigurno ne rabi treh.
Želim vam še veliko takih noči! 
lp

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 8:45:36   
diva 4
Mojadva sta ob začela celo noč spat pri cca. mesecu in pol. Ponoči pa tudi nista veliko lulala.Če bi mu bilo prevroče bi se ravnotako zbujal oz. jamral kot če mu je prehladno.Ti kar pusti štučko spat , pa še ti se naspi.Aja , jaz sem mojdava tudi hranila na enak način kot ti.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 8:47:40   
tt79
Ne skrbi glede manj mokre plenice. Naša zdaj že 5-mesečnica  že od rojstva spi po celo noč, do 7 ali 8, to je 12 ur v kosu pa ma včasih tudi skoraj suho plenicouser posted image

Sicer pa pričakuj, da bo kdaj pa kdaj polulana tut tako da bo vse vn pršlouser posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 9:00:01   
Mateja82
Uživaj  v vsaki noči ki jo  sladko prespite  user posted image .  Mogoče ne bo več dolgo tako. Moja se je začela pri štirih mesecih zbujat tudi štirikrat na noč tako da izkoristi spanje dokler traja pa nič skrbet, saj so ti že druge napisale.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spanje celo noč
20.10.2006 9:34:55   
lukec
Pri nas je bilo isto. Že pri dveh mesecih je spal celo noč ...No, potem pa tam od 7 pa do 18 mesecev sploh ne. Zdaj spet lepo spimo celo noč in je tudi plenička zjutraj čisto suha. Bomo kmalu kar na kahlico šliuser posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?