Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dabroston in menstruacija 19.10.2006 14:33:21
|
|
|
|
aktem
|
Pozdravljene! Po veckratnem prebiranju foruma sem se odlocila, da tudi jst povprasam za vase mnenje. Sem 35 letna mamica 5-letne puncke, ki si ze tri leta vneto prizadevam, da bi se enkrat zanosila. Po neuspelih poskusih sem v zacetku leta zanosila, a sem zal v 8. tednu imela ss. Od tedaj pa sem na Klomifenu in moja ginekologinja mi je ugotovila PCO. Naslednji teden sem narocena za laparoskopijo in histero... ne vem kako se tocno rece, pa imam en problem. Prejsnji ciklus sem jemala Klomifen od 3. do 7. dne mc, nato pa od 15. dne mc naprej Dabroston za odebelitev sluznice. Ker sva se z mojo g. narobe razumeli sem jemala Dabroston do 35. dne mc t.j do nedelje in sedaj cakam menstruacijo, da pricnem jemat Donaval in se pripravim na operativni poseg. Menstruacije pa se vedno ni....... Naredila sem test, pa je negativen.... Prosim, naj mi katera pove, ce ima podobno izkusnjo, po kolikih dneh po prenehanju jemanja Dabrostona ste dobile menstracijo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?