|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost
18.10.2006 21:35:27   
Anonimen
Zanima me kako je bilo pri vas ko ste bile nosečke na začetku in sicer sem v 6. tednu nosečnosti pa me zanima če je pri vas bla slabost tako prisotna kot primeni. Včeraj mi je blo slabo za crknit, danes pa skoraj nič in tudi prsa me bolijo samo malo, dva dni nazaj pa tako da se dotaknit nisem smela.

Je blo pri vas tudi tako nihanje??? Al pa jekaj narobe??

Mogoče pa le preveč skrbim, ne vem.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost
18.10.2006 21:48:30   
marella1
nič ne skrbi, pri meni je bilo podobno. Na začetku tudi pri meni slabost ni bila prisotna tako pogosto, otem pa... Meni je bilo slabo od jutra do večera, potem pa je vsak večer prišel ritual objemanja školjke in vse to to skoraj 5. meseca. Zdaj sem v 37. tednu in sem ravno zadnjič razmišljala o svojih slabostih na začetku, je blo prav zanimivo.
Želim ti lepo in zdravo nosečnost, pa drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 9:21:56   
melaverde
Tudi jaz sem v 6. tednu in se mi zdi da se slabosti počasi stopnjujejo ?! Meni je najhujše zjutraj, zvečer pa najraje ničesar ne jem ker sem opazila da mi je boljše... Meni sicer ne gre prav na bruhanje, bolj neko spahovanje...joj, in komaj na zacetku smo ?!

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 9:26:40   
Tracy
Meni je slabo včasih, vendar potem malo pojem in j e brž bolje. Tako da samo jest user posted image .
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 10:56:42   
dorina
Pri meni je pa ravno obratno. Slabosti, sicer bolj rahle, so se mi začele že v 5. tednu, v 6. in 7. je bilo grozno za znoret, zraven tega pa še utrujenost. Sedaj, ko sem v 8. tednu, pa je malo boljše. Slabosti so spet samo občasne. Upam, da ni kaj narobe. Je pa res, da sem na baby gaga prebrala, da v 8. tednu že lahko začne posteljica proizvajati hormone, tako da se produkcija telesa zmanjša in da je lahko to razlog za postopno boljše počutje. No, bomo videli.

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 11:38:42   
najina pikica*
meni je bilo slabo tam nekje v 7 tednu,pa še to samo par dni.spomnim se enega posebnega dne ko sem od 3h ponoči pa do 18h objemala školko,tisti dan sva bile najboljše prijateljice...user posted image ...lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 11:39:13   
2 Sraki
Za tiste, ki jim je slabo zjutraj, pravijo da pomaga, če predno vstaneš poješ nekaj suhega npr. prepečenec, piškot, skorjo kruha. Sicer pa navadno slabost mine do konca tretjega meseca, le redkim je slabo celo nosečnost.

Prsi pa so vsaj mene bolele tja do šestega meseca in je bilo potem čisto vse vredu.

Kljub vsem dodatkom, ki spremljajo nosečnost jo uživajte!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......