Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 17.10.2006 21:52:31
|
|
|
|
Aja32
|
Naš ima 21 - pa je tudi med bolj velikimi... Naj kupi 22, pa bo sigurno prav, če ne zdaj, pa malo kasneje... LP A
|
|
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 17.10.2006 21:54:46
|
|
|
|
žlička
|
mi imamo 20, vendar priporocam da pocakate, saj jih lahko kasneje kupi, a ne?
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 17.10.2006 21:58:24
|
|
|
|
eya
|
Zdaj gre mali h krstu, pa mu jih bo dala kot del darila...ker ima menda že preveč cunj, se je spomnila, da mu kupi čeveljce...
|
|
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 17.10.2006 22:05:53
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi jaz sem mnenja, naj raje počaka, da bo shodil. Čeveljčki mu morajo biti ravno prav in ne premajhni ali preveliki. Mi smo pri 15 mesecih imeli številko 17, pri 19 mesecih pa imamo 19. Lp
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 17.10.2006 23:01:37
|
|
|
|
lelaval
|
Potem pa mu naj raje da bon od trgovine, kjer misli kupit čeveljčke, ker imajo otroci različne velikosti nogic, poleg tega pa je odvisno tudi, ali ima visoko nart ali ne. Moja ima pri 16 mesecih 19, pri letu pa je imela 18 in ima visoko nart, tako, da ji vsak čevelj niti gor ne gre.
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 7:10:37
|
|
|
|
L & L
|
Mi imamo tudi visok nart in zato je zmer trba čevelj probat, ker kakšen ne gre gor. imamo pa šte. 21-22 odvisno od modela. Lp.
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 7:41:02
|
|
|
|
Maxica
|
Naš je pri enem letu tudi imel 21-22.
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 8:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 12m smo imeli 22 Zdaj, pri 15m imamo 23 (Je pa velik 84cm in ima 12,5 kg) Ne kupuj čeveljčkov. Pa saj so ti druge že povedale.
|
|
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 9:12:12
|
|
|
|
Pajaca
|
Raje naj da denar, pa boš kasneje kupila čevelčke. Ker ni vse v številki. Naš ima pri 10m št 20 smo mu pa spravli na noge točno 3 čevelčke iz cicibana, ker ima tako visok nart. Lahko da bo kaj kupila pa sploh ne bo mogel nositi.
|
|
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 10:22:18
|
|
|
|
Naja31
|
Moj ima pri 18ih mesecih 24-25, tako da je to res različno od otroka do otroka. Pri enem letu je imel 21.
|
|
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 12:54:57
|
|
|
|
eya
|
Hvala punce za vse nasvete, ste naju prepričali, mami mu ne bo kupila čeveljčkov, ampak bo raje kar bon kupila... lp!
|
|
|
|
RE: številka nogice pri enoletniku? 18.10.2006 19:23:42
|
|
|
|
bobek05
|
FUL priporočam, da naj še počaka z nakupom. Mi smo na lastni koži ugotovili, da je največja bedarija otroku vnaprej nabavljat cote in čevlje... To, koliko je velik in težak pri 4m, ni pomembno, ker otrokom se rast teže in višini proti 1. letu ZELO ustavita. Četudi je npr. otrok ZDAJ bolj močan ali velik, še nikjer ne piše, da bo tak tudi pri 1. letu. Nekateri otroci med 8 in 12m rastejo le po 0,5-1cm na mesec, nekateri pa celo po 3-5cm... Kar se čevljev tiče. Naš je imel poleti pri 1. letu št. 22. Nič nenavadnega. Ampak 14 dni kasneje smo bili že na 23, ob koncu poletja pa na 25, kjer smo se zaenkrat (vsaj za nekaj časa - UPAM!) ustavili. Razumeš kaj hočem povedat? Nekateri otroci imajo eno št. čevljev 2-3m, mi smo pa v 2m menjali 3 številke. Res raje počakajte z nakupom, ker se zna zgodit, da bo stran vržen denar...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?