|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova med vami
17.10.2006 14:27:37   
Kuba
Zdravo punce,
sem nova na tem forumu in bi se rada malo predstavila. Sem poročena od maja letos in z možem skušava ustvariti družino, vendar imava nama do zdaj ni uspelo. Zgleda, da je kar veliko punc, ki imajo te probleme. No, če želite lahko malo podebatiramo user posted image LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova med vami
17.10.2006 14:35:25   
ANIME
Pozravljena Kuba!

Jaz sem sicer tudi čisto nova na tem forumu, saj sva se z mojim šele pred kratkim odločila, da bi povečala število članov.
Za enkrat ne morem reči, da nama ne uspeva, saj je to prvi mesec, ko bova poskušala.
Držim pesti, da se boš čim prej pohvalila z novim članom!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 14:37:59   
Taula
Pozdravljena. Lepo da si se pridružila kljubu bodočih user posted image .
Glede user posted image pa ne obupaj, vztrajaj, čim bolj bodi sproščena, velikouser posted image ....čim manj bo panike, tem hitreje bo. OPTIMIZEM!(moram to povsod poudarjati da še sebe prepričam in sprostimuser posted image )

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 14:39:46   
Taula
Klub bodočih user posted image . Kolk se to fino meni sliši.user posted image  Tale kozmična energija me mede, se opravičujem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 14:41:33   
Kuba
Ja, imate prav. Moja prijateljica je zanosila ko si je najmanj pričakovala! Kako je ta svet čuden... kadar si nekaj močno želiš, po navadi lih takrat ne pride... ja to pa dela psiha ne? user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2006 14:48:06   
Taula
Na žalost ja. Najbolje da začnemo verjeti, da pod nobenim pogojem ne smemo zanositi....bomo samo enkrat user posted image pa bomo user posted image .

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2006 14:51:30   
Kuba
Ja, si predstavljaš. Moramo začet mislit, da smo srednješolke ''joj, če zanosim me bo mama ubila'' in cak! user posted image He,he če bi bilo tako izi... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2006 15:00:43   
lelaval
user posted image user posted image  Dobrodošla med čvekami. user posted image
Upam, da vama bo čimprej uspelo zagledat tisti magični plusek. Do takrat pa se s tem ne obremenjujta, pač pa uživajta v vajini ljubezni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2006 15:03:43   
Kuba
Lelaval, vidim da imaš 3 prekrasne otroke! Joj, kako moreš biti vesela user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 8:08:34   
bodoča
Pozdravljena in dobrodošla Kuba!

Verjemi, si na pravem mestu, ker če boš potrebovala kakšen nasvet, tolažbo ali pa samo da te nekdo posluša (bere), boš to našla tu na RR, jaz sem in sem vesela tega. user posted image
Pa želim ti, da čimprej zagledaš +++++++

mojeustvarjanje

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 8:36:52   
fragola99
Dobrodošla Kuba.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 8:48:12   
Kuba
wow punce, hvala za dobrodošlico user posted image Koliko časa pa ve skušate priti do user posted image ? Meni se je teh zadnjih par dni user posted image čisto zmešala tako, da sploh ne vem kdaj bo OVO...dva dni je user posted image , dva dni ni, tri dni je, dva dni ni user posted image A imate podobne izkušnje?

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2006 9:15:28   
Klarita
Najprej dobrodošla med nami. Če prebereš malo naših tem in postov od prejšnjega tedna ali še dalje nazaj boš dobila odgovore na vsa ta vprašanja. Začelo se ti bo dogajat marsikaj. Upam, da ti bo hitro ratalo zagledat user posted image , če pa ne takoj pa boš vmes doživela kar veliko sprememb. Midva z dragim sva v tretjem preizkusu in se mi je ta dva meseca dogajalo vse. Od znakov nosečnosti (ki so bili seveda lažni), do čudne user posted image , ki je prišla še prej kot ponavadi, skratka vse bo mogoče.
Če pa te bo vseeno kaj zanimalo, kar še mogoče ni bilo napisano, pa se kar zanesi na punce, taboljše so!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2006 9:39:27   
Xandra1
Aloha Kuba ... včeraj me ni bilo na RR ... sem imela opravke user posted image Malo z zamudo ampak vseeno iz srca ... user posted image dobrodošla user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2006 9:43:03   
Kuba
Hvala, res te face, mi je že malo nerodno. Vam priznam, da sem do prejšnjega tedna bila na forumu revije mama in niti približno taka dobrodošlica kot tukaj (nočem jih kritizirat...) tle deluje vse tako bolj ''domače''. user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2006 11:56:21   
Kuba
Hip, hip hura!!! user posted image user posted image user posted image za forum Ringaraja

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 13:09:43   
mala zirafa
Res je ta forum bolj prijazen.Tudi meni mamina čvek. ni kaj prida bla všeč.Še ena več med nami, ki se bojuje z user posted image .Želim ti veliko sreče, da čim prej rata!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 13:12:48   
Kuba
hvala mala zirafa, kako pa si lahko nastavim slikico v svoj profil? Sem totalen antitalent za nastavitve! user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 13:16:14   
mala zirafa
Nimam pojma.Mogče bo katera druga vedela.Tudi jaz bi si jo prilepila.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2006 13:18:02   
Kuba
Punce? user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2006 13:36:19   
Klarita
Idi v profil in maš opcijo naloži sliko.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2006 13:55:23   
Maj75
Živjo Kuba!

Jaz sem tudi nova in povezuje naju enaka želja - čimprej zagledati +. Upam, da nama kmalu uspe. Želim ti veliko užitkov in čim manj stresa.

Lp, maja

P. S. Vztrajaj in ne odnehaj!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.10.2006 14:00:23   
Kuba
Klarita, sem šla v moj profil ampak ne najdem opcijo naloži sliko!! pika je na moj avatar ampak to ni to ne?? Je treba še kaj stisnit? Vem, sem glupa... user posted image

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.10.2006 14:04:13   
Klarita
Avatar je slika, ja. Moram pogledat kaj piše, mogoče piše naloži avatar.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?