|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse, ki imate ginekologa v postojni!
16.10.2006 12:25:21   
Anonimen
Zanima me za nosečnice. Ali je v porodnišnici tudi laboratorij ali morate posebej kam it?
A vse opravite na en dan, pregled uz in laboratorij? In kolikokrat v nosečnosti naredijo uz, je 3d plačljiv? Kolikokrat v nosečnosti vam vzamejo kri?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse, ki imate ginekologa v postojni!
16.10.2006 14:31:48   
Anonimen
Kolikor jaz vem, so ginekologi v zdravstvenem domu zraven porodnišnice. in tam je laboratorij 10 metrov od čakalnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vse, ki imate ginekologa v postojni!
17.10.2006 8:31:15   
Vilma
Ne vem, če zastopim tvoja vprašanja, bom pa poskusila odgovoriti.
Ja, v porodnišnici imajo tudi laboratorij.

Ginekologa imam v Postojni, vendar hodim na preglede v ambulanto in ne porodnišnico. V porodnišnico greš na preglede, ko je kaj narobe, na take redne pa v ambulanto. Mislim, da imajo vsi postojnski ginekologi vsaj en dan v tednu ambulantne preglede.
No ravno včeraj sem bila pri svojem zdravniku in sem opravila vse v istem dnevu. Prvo v čakalnico, sestra mi je dala papirje za laboratorij, kjer sem oddala urin in kri, čez pol ure sem dobila izvide s katerimi sem se odpravila k ginekologu.
Ta je pregledal izvide, mi naredil ultrazvok in to je to.
UZ so mi do zdaj (sem v 32. tednu) naredili 6X, je pa res, da sem med rizičnimi nosečnicami kar avtomatično poviša število ultrazvokov.
3D je plačljiv. Jaz sem ga naredila skupaj z nuhalno v 12. tednu. Nuhalna skupaj z 3D ultrazvokom me je prišel 12 tisoč.
Je pa menda najbolje opravit 3D UZ kasneje, mislim da okoli 22-25 tedna ali nekaj takega?! Tudi cena tega je 12 jurjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (12%)

Pingo (56%)

Rauch (19%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (12%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!