|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitje čaja ponoči
16.10.2006 9:15:21   
moder
Mene zamima, če vaši otroci ponoči kaj pijejo. Moja user posted image je imela cel teden virozo in je ponoči pila čaj. Tudi zdaj ko je že kar nekaj časa ok bi še vedno pila. Naredi dva, tri požirke in je zadovoljna. Rada bi, da bi se čimprej navadila nazaj na celonočno spanje, brez zbujanja, pitja, crklanja v najini postelji, pa ne vem, kako naj se lotim tega. Ali naj enostavno pustim, da pije in spi na sredini postelje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitje čaja ponoči
16.10.2006 9:22:04   
total
Tudi pr nas še pije ponoči ,ampak takoj zaspi nazaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 9:36:10   
mala
Naš bo star 3 leta pa še zmeraj pije ponoči, sicer vodo ampak takoj zaspi nazaj.V bistvu ima flašo kar pri sebi in med spanjem mal popije.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 9:45:28   
mily
Ja, naša bo gih zdej 4 in se tut še zbuja, ker je žejna. Jaz sem jo navadla kr na vodo. Pozimi je to čist razumljivo, saj radjatorji zlo izsušijo zrak in smo pol žejni user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2006 10:20:33   
tanjaDi
Naš tamali se tudi zbuja ponoči in mu dam pit čaj, še posebno če je buban, takrat non stop pije, ma se ne sekiram, ker itak takoj zaspi nazaj, naredi tri požirke in že nina.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 10:29:16   
lelaval
Moja je stara 16 mesecev in ima nastavljeno flaško, da pije ponoči. Tudi starejšadva sta imela tako navado.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2006 10:33:40   
Mina1
Moj večji se je šele tam po tretjem letu starostni nekako odvadil pitja ponoči, mali piškotek pa to počne non stop, se enostavno zbudi, zajoka, po čaju se pomiri, tako da mi to kar "prakticiramo" v upanju, da bo tudi njega minilo, ker sem več zbujena kot da bi spala...

Drugega recepta žal nimam. Tudi namesto čaja, smo dali vodo, pa je bilo le še slabše, tako da...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2006 10:34:31   
NIN@
A pijejo vaši bambinoti, čaj ali vodo kr sobne temperature ali imate flaške v grelnikih????

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2006 10:35:08   
Mina1
Sobna temperatura je najboljša.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?