Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:31:32
|
|
|
|
mojamura
|
mater ste napopali v dveh in pol urah odgovorov....kaj nimate drugega dela k moški iskrenosti: moški so toliko iskreni, koliko jim njihove ženske dopuščamo
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:31:41
|
|
|
|
baguSka
|
Razlika med nami in tabo je da se zavedamo da smo lahko prevarane in da ne trdimo da ne bomo nikoli varale. Tocno to je to Zahi. Ampak neeee, ti bos se vedno tupil svoje...
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:32:50
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka vidim, da si bila tudi ti prevarana.. in se zdaj udala v neko usodo, da je to pač del vsakdana.. ja je!! varanje je povsod okoli nas!!! in tudi ti zase ne mores trdit, da tega nikoli v zivljenju ne bos naredu, ceprav danes nisi tak... in ce ne dojames, da se to dogaja in bos enkrat do tega prisel, kasneje, te bo to UBILO!!! naj bo varanje okoli mene.. pri meni ne bo, ker ne bom tega nikoli naredil .. mogoče tega ne razumete.. al nočete razumer.. al ne vem kwa.. to je dejstvo.. in od tega ne odstopam.. lahko me še naprej prepričujete, da bom varal pa ne vem kwa.. sam ne vem od kje vam veselje.. zanimivo mi pa je, da je ta debata obrnjena človek bi mislil, da bi moški prepričeval ženske, da je varanje OK.. tukaj je pa ravno obratno
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:33:45
|
|
|
|
baguSka
|
če sem zaradi tega sanjač.. pol bom celo življenje sanjač... in potem bos trpel... kot vsi, ki niso realni..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:36:02
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Razlika med nami in tabo je da se zavedamo da smo lahko prevarane in da ne trdimo da ne bomo nikoli varale. Tocno to je to Zahi. Ampak neeee, ti bos se vedno tupil svoje... no.. pol pa tupite naprej, da je varanje OK.. mogoče vas pa moški uslišijo.. pol boste končno prišle do zadovoljstva..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:36:41
|
|
|
|
mojamura
|
meni se pa sean connery dopade....tudi on ni več besno mlad....al pa bruce willis, al pa richard gere
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:37:15
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če sem zaradi tega sanjač.. pol bom celo življenje sanjač... in potem bos trpel... kot vsi, ki niso realni.. no.. sem realen.. jaz ne bom varal.. lahko pa me prevara partnerka a je tako boljš?
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:37:32
|
|
|
|
baguSka
|
Ves Zahi. Sej te noben ne prepricuje, da moras priznat da bos varal. Samo ne razumemo te, ko si tako preprican vase. Ker vsakemu se lahko zgodi. Tudi tebi. In takim ponavadi se najraje... In potem ko bo, ce pac bo prislo do tega (kar seveda ni sto posto, obstaja pa moznost), bos videl o cem smo govorile... Upam, da kmalu stopis na realna tla. Drugace bos padel in takrat bo feeeejst bolelo.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:37:37
|
|
|
|
Taula
|
človek bi mislil, da bi moški prepričeval ženske, da je varanje OK.. tukaj je pa ravno obratno Tipično moško sliši kar hoče slišati. Gremo čisto počasi.... 1. nikoli nisem rekla da je varanje OK 2. ne živim v prepričanju da še nisem bila prevarana, oz. da nikoli ne bom prevarana 3. ne živim v prepičanju da nikoli ne bom varala..upam da ne bom, nimam potrebe po tem..ne vem kaj bo čez 20 let 4. še enkrat. NISEM REKLA DA JE VARANJE OK (meni osebno ni) Razumeš?
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:37:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura meni se pa sean connery dopade....tudi on ni več besno mlad....al pa bruce willis, al pa richard gere bi varala svojega z njim?
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:38:50
|
|
|
|
mojamura
|
ne se kregat, za vse bo dovolj....če si le nismo fouš
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:39:31
|
|
|
|
baguSka
|
če bom vedel vnaprej, da me bo partnerka prevarala.. pol verjetno nebi bil s tako partnerko.. ne gre se zato... ampak ne mores bit pa preprican ne!? in kaj bos potem ce do tega pride?? al pa se tebi zgodi, da jo prevaras?? su v naslednjo vezo... in spet sanjal... do naslednjega padca... brezveze
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:39:57
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ves Zahi. Sej te noben ne prepricuje, da moras priznat da bos varal. Samo ne razumemo te, ko si tako preprican vase. Ker vsakemu se lahko zgodi. Tudi tebi. In takim ponavadi se najraje... In potem ko bo, ce pac bo prislo do tega (kar seveda ni sto posto, obstaja pa moznost), bos videl o cem smo govorile... Upam, da kmalu stopis na realna tla. Drugace bos padel in takrat bo feeeejst bolelo. za marsikaj v svojem življenju sem prepričan.. takšen sem bil že od nekdaj.. in takšen tudi bom.. moj karatker je na tem področju trden.. in se ne premaknem za milimeter.. tisti, ki me poznajo to vejo.. nikoli nisem varal.. in nikoli ne bom.. prisežem na življenju lastne mame.. če vam to kaj pomeni.. meni pomeni veliko.. če me pa partnerka prevara.. ker ji je to pač čist OK.. je pa to drugo.. meni ni..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:40:33
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: mojamura meni se pa sean connery dopade....tudi on ni več besno mlad....al pa bruce willis, al pa richard gere bi varala svojega z njim? pa si ti še ziher, da mu še kita dela?....lol
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: nivess Če sem bila prevarana? Hmmm...pa poglejmo...ne da bi jaz vedela. Kdo ve? Morda pa sem. Pa tudi če sem bila recimo, nisem bila. Zakaj? Ker bi moj s prešuštvovanjem varal samega sebe in ne mene. Čisto preprosto. Za takšno verovanje je potrebno ogromno samozavesti in ljubezni predvsem do sebe, kar pa jo jaz imam hvala bogu. no.. pol naj tvoj veselo vara samega sebe.. verjetno je zelo zaskrbljen.. ti mu pač nič ne zameriš, ker vara sebe.. dobr da ne tebe.. to bi bilo pa bad.. Ne razumeš Zahi....jaz nisem rekla, da mojega ne bi pustila, če bi odkrila kakšno morebitno prevaro...jaz nisem rekla ničesar...ZAKAJ? KER ČLOVEK NE VE!!!!!!!!!!!! Kak ne razumeš tega? Jaz si ne morem niti predstavljat kaj bi naredila, če bi odkrila prevaro....razumeš? Jaz lahko pametujem zdaj v stilu: pustila bom prasca,...... ne vem! Mogoče pa bi ga konec koncev....kdo ve. Meni je moj rekel, da me ubije, če ga prevaram Jaz pa sem njemu rekla, naj proba me varat, pa boma oba vidla kaj bo potem Razumeš? In je njega 100000000000 x prej strah, če ga bom varala-to je čar vsega. Zaradi njegovega naivnega izpada, sem jaz dosti bolj pomirjena kot on in doooosti bolj samozavestna....to je njegov problem. Jaz v vsakem primeru zmagam
< Sporočilo je popravil nivess -- 13.10.2006 12:49:10 >
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:41:15
|
|
|
|
baguSka
|
da mora varat osebo s katero je.. pol je ne ljubi dovolj močno.. pa kdo govori o tem da mora???
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:41:18
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če bom vedel vnaprej, da me bo partnerka prevarala.. pol verjetno nebi bil s tako partnerko.. ne gre se zato... ampak ne mores bit pa preprican ne!? in kaj bos potem ce do tega pride?? al pa se tebi zgodi, da jo prevaras?? su v naslednjo vezo... in spet sanjal... do naslednjega padca... brezveze ni padcev.. sorry.. se ne strinjam.. ne počnem tega.. in nikoli ne bom.. če me pa partnerka prevara.. je pa to drugo.. če se ji bo kdaj zdelo to fajn.. tega res ne morem govort..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:42:49
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka da mora varat osebo s katero je.. pol je ne ljubi dovolj močno.. pa kdo govori o tem da mora??? hahaha.. odločte se pol.. kle že skoz govorite, da se pač MORA varat.. in da to ni nič takega.. da noben ne more vedet kdaj bo.. bo pa 100%.. da ne morem bit prepričan, da jaz ne bom.. pa bla bla bla.. na kratko: jaz ne bom nikoli varal hočeš nočeš.. tako je.. za vaše desce me pa malo briga kakšni so.. če vas varajo, pol neki ni vredu..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:43:59
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi nikoli nisem varal.. in nikoli ne bom.. prisežem na življenju lastne mame.. če vam to kaj pomeni.. meni pomeni veliko.. vse je enkrat prvič....tudi neljube stvari.....in nič v našem lajfu ni 100%
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima koliko si star Zahi??? da si tako prepričan vase.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ampak drage dame.. ko vara.. vara vas.. in samo vas.. ko vara pa dela to zaradi sebe.. ker mi je tisti trenutek fino fajn.. po varanju pa dobro ve, da je prevaral VAS in ne sebe.. Kak ne razumeš ? On lahko zaradi mene ne vem kaj počne z drugimi ljiudmi in stvarmi....če se to mene ne bo dotaknilo, lahko on živi v prepičanju, da je prevaral MENE, ni problem..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:46:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura vse je enkrat prvič....tudi neljube stvari.....in nič v našem lajfu ni 100% lej... vem, da ne bom nikoli skočil iz mosta, da ne bom nikoli pojedel dreka, da ne bom nikoli splezal na himalajo, da ne bom nikoli kupil avta za 10mio SIT da ne bom nikoli varal.. za take stvari sem prepričan.. in sem 100%..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:47:32
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi nikoli nisem varal.. in nikoli ne bom.. prisežem na življenju lastne mame.. če vam to kaj pomeni.. meni pomeni veliko.. Naj živi v svojem sanjskem svetu...če je srečen v njem toliko bolje zanj.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:48:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula če vas to tako žalosti pol OK.. ampak jaz nisem niti ne bom nikoli varal... in to pričakujem tudi od parnerke.. Pričakovanja so ena, realnost je druga. Jaz tudi pričakujem da bom z mojim lubim večno skupaj, da me ne bo varal, da ga jaz ne bom varala, da bova živela večno srečno do konca najinih dni. Pravljica kot pri tebi. Samo pri meni je razlika da se jaz zavedam da ni nujno da bo tako. Ti tega dodatka k pravljici nimaš. Nebi se mogla bolj strinjat s tem... In Zahi? Si res tako preprican, da je tvoja partnerka prav tako prepricana kot ti? Da se ji to absolutno ne more zgodit? Da bo vajina pravljica srecna do konca svojih dni? Bravo zate, ce ves da JA.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:48:05
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Mene pa zanima koliko si star Zahi??? da si tako prepričan vase. pa nisi valda tolko star kot clint eastwood?
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.