|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moški,iskreno o iskrenosti
13.10.2006 12:31:32   
mojamura
mater ste napopali v dveh in pol urah odgovorov....kaj nimate drugega delauser posted image user posted image user posted image user posted image

k moški iskrenosti:

user posted image moški so toliko iskreni, koliko jim njihove ženske dopuščamouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.10.2006 12:31:41   
baguSka
Razlika med nami in tabo je da se zavedamo da smo lahko prevarane in da ne trdimo da ne bomo nikoli varale.

Tocno to je to Zahi. Ampak neeee, ti bos se vedno tupil svoje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.10.2006 12:32:50   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

vidim, da si bila tudi ti prevarana.. in se zdaj udala v neko usodo, da je to pač del vsakdana..

ja je!! varanje je povsod okoli nas!!! in tudi ti zase ne mores trdit, da tega nikoli v zivljenju ne bos naredu, ceprav danes nisi tak... in ce ne dojames, da se to dogaja in bos enkrat do tega prisel, kasneje, te bo to UBILO!!!

naj bo varanje okoli mene.. pri meni ne bo, ker ne bom tega nikoli naredil ..

mogoče tega ne razumete.. al nočete razumer.. al ne vem kwa.. to je dejstvo.. in od tega ne odstopam..

lahko me še naprej prepričujete, da bom varal pa ne vem kwa.. sam ne vem od kje vam veselje..

zanimivo mi pa je, da je ta debata obrnjena user posted image

človek bi mislil, da bi moški prepričeval ženske, da je varanje OK.. tukaj je pa ravno obratno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.10.2006 12:33:45   
baguSka
če sem zaradi tega sanjač.. pol bom celo življenje sanjač...

in potem bos trpel... kot vsi, ki niso realni..user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.10.2006 12:36:02   
Zahi

Razlika med nami in tabo je da se zavedamo da smo lahko prevarane in da ne trdimo da ne bomo nikoli varale.

Tocno to je to Zahi. Ampak neeee, ti bos se vedno tupil svoje...

no.. pol pa tupite naprej, da je varanje OK.. mogoče vas pa moški uslišijo.. pol boste končno prišle do zadovoljstva..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.10.2006 12:36:41   
mojamura
meni se pa sean connery dopade....tudi on ni več besno mlad....al pa bruce willis, al pa richard gere

user posted image
user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.10.2006 12:37:15   
Zahi

če sem zaradi tega sanjač.. pol bom celo življenje sanjač...

in potem bos trpel... kot vsi, ki niso realni..user posted image

no.. sem realen.. jaz ne bom varal.. lahko pa me prevara partnerka user posted image a je tako boljš?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.10.2006 12:37:32   
baguSka
Ves Zahi. Sej te noben ne prepricuje, da moras priznat da bos varal. Samo ne razumemo te, ko si tako preprican vase. Ker vsakemu se lahko zgodi. Tudi tebi. In takim ponavadi se najraje... In potem ko bo, ce pac bo prislo do tega (kar seveda ni sto posto, obstaja pa moznost), bos videl o cem smo govorile... Upam, da kmalu stopis na realna tla. Drugace bos padel in takrat bo feeeejst bolelo.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.10.2006 12:37:37   
Taula
človek bi mislil, da bi moški prepričeval ženske, da je varanje OK.. tukaj je pa ravno obratno

Tipično moško sliši kar hoče slišati. Gremo čisto počasi....

1. nikoli nisem rekla da je varanje OK
2. ne živim v prepričanju da še nisem bila prevarana, oz. da nikoli ne bom prevarana
3. ne živim v prepičanju da nikoli ne bom varala..upam da ne bom, nimam potrebe po tem..ne vem kaj bo čez 20 let
4. še enkrat. NISEM REKLA DA JE VARANJE OK (meni osebno ni)

Razumeš?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.10.2006 12:37:51   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

meni se pa sean connery dopade....tudi on ni več besno mlad....al pa bruce willis, al pa richard gere

user posted image
user posted image

bi varala svojega z njim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.10.2006 12:38:50   
mojamura
ne se kregat, za vse bo dovolj....če si le nismo foušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.10.2006 12:39:31   
baguSka
če bom vedel vnaprej, da me bo partnerka prevarala.. pol verjetno nebi bil s tako partnerko..

ne gre se zato... ampak ne mores bit pa preprican ne!? in kaj bos potem ce do tega pride?? al pa se tebi zgodi, da jo prevaras?? su v naslednjo vezo... in spet sanjal... do naslednjega padca... brezveze

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.10.2006 12:39:57   
Zahi

Ves Zahi. Sej te noben ne prepricuje, da moras priznat da bos varal. Samo ne razumemo te, ko si tako preprican vase. Ker vsakemu se lahko zgodi. Tudi tebi. In takim ponavadi se najraje... In potem ko bo, ce pac bo prislo do tega (kar seveda ni sto posto, obstaja pa moznost), bos videl o cem smo govorile... Upam, da kmalu stopis na realna tla. Drugace bos padel in takrat bo feeeejst bolelo.

za marsikaj v svojem življenju sem prepričan.. takšen sem bil že od nekdaj.. in takšen tudi bom..

moj karatker je na tem področju trden.. in se ne premaknem za milimeter.. tisti, ki me poznajo to vejo..

nikoli nisem varal.. in nikoli ne bom.. prisežem na življenju lastne mame.. če vam to kaj pomeni.. meni pomeni veliko..

če me pa partnerka prevara.. ker ji je to pač čist OK.. je pa to drugo.. meni ni..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.10.2006 12:40:33   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

user posted image
user posted image

bi varala svojega z njim? user posted image user posted image user posted image

pa si ti še ziher, da mu še kita dela?....lol

user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.10.2006 12:40:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Če sem bila prevarana? Hmmm...pa poglejmo...ne da bi jaz vedela. Kdo ve? Morda pa sem. Pa tudi če sem bila recimo, nisem bila. Zakaj? Ker bi moj s prešuštvovanjem  varal samega sebe in ne mene. Čisto preprosto. Za takšno verovanje je potrebno ogromno samozavesti in ljubezni predvsem do sebe, kar pa jo jaz imam hvala bogu.

no.. pol naj tvoj veselo vara samega sebe.. verjetno je zelo zaskrbljen..

ti mu pač nič ne zameriš, ker vara sebe.. dobr da ne tebe.. to bi bilo pa bad..

Ne razumeš Zahi....jaz nisem rekla, da mojega ne bi pustila, če bi odkrila kakšno morebitno prevaro...jaz nisem rekla ničesar...ZAKAJ? KER ČLOVEK NE VE!!!!!!!!!!!! Kak ne razumeš tega? Jaz si ne morem niti predstavljat kaj bi naredila, če bi odkrila prevaro....razumeš? Jaz lahko pametujem zdaj v stilu: pustila bom prasca,...... ne vem! Mogoče pa bi ga konec koncev....kdo ve. Meni je moj rekel, da me ubije, če ga prevaramuser posted image Jaz pa sem njemu rekla, naj proba me varat, pa boma oba vidla kaj bo potemuser posted image Razumeš? In je njega 100000000000 x prej strah, če ga bom varala-to je čar vsega.

Zaradi njegovega naivnega izpada, sem jaz dosti bolj pomirjena kot on in doooosti bolj samozavestna....to je njegov problem. Jaz v vsakem primeru zmagamuser posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 13.10.2006 12:49:10 >

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
13.10.2006 12:41:15   
baguSka
da mora varat osebo s katero je.. pol je ne ljubi dovolj močno..

pa kdo govori o tem da mora???user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.10.2006 12:41:18   
Zahi

če bom vedel vnaprej, da me bo partnerka prevarala.. pol verjetno nebi bil s tako partnerko..

ne gre se zato... ampak ne mores bit pa preprican ne!? in kaj bos potem ce do tega pride?? al pa se tebi zgodi, da jo prevaras?? su v naslednjo vezo... in spet sanjal... do naslednjega padca... brezveze

ni padcev.. sorry.. se ne strinjam.. ne počnem tega.. in nikoli ne bom..

če me pa partnerka prevara.. je pa to drugo.. če se ji bo kdaj zdelo to fajn.. tega res ne morem govort..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.10.2006 12:42:49   
Zahi

da mora varat osebo s katero je.. pol je ne ljubi dovolj močno..

pa kdo govori o tem da mora???user posted image

hahaha.. odločte se pol..

kle že skoz govorite, da se pač MORA varat.. in da to ni nič takega.. da noben ne more vedet kdaj bo.. bo pa 100%.. da ne morem bit prepričan, da jaz ne bom.. pa bla bla bla..

na kratko:

jaz ne bom nikoli varal user posted image

hočeš nočeš.. tako je.. za vaše desce me pa malo briga kakšni so.. če vas varajo, pol neki ni vredu..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.10.2006 12:43:59   
mojamura

nikoli nisem varal.. in nikoli ne bom.. prisežem na življenju lastne mame.. če vam to kaj pomeni.. meni pomeni veliko..

vse je enkrat prvič....tudi neljube stvari.....in nič v našem lajfu ni 100%user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.10.2006 12:45:22   
Anonimen
Mene pa zanima koliko si star Zahi???
da si tako prepričan vase.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
13.10.2006 12:46:26   
Anonimen

ampak drage dame.. ko vara.. vara vas.. in samo vas.. ko vara pa dela to zaradi sebe.. ker mi je tisti trenutek fino fajn.. po varanju pa dobro ve, da je prevaral VAS in ne sebe..

Kak ne razumeš user posted imageuser posted image

On lahko zaradi mene ne vem kaj počne z drugimi ljiudmi in stvarmi....če se to mene ne bo dotaknilo, lahko on živi v prepičanju, da je prevaral MENE, ni problem..user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
13.10.2006 12:46:43   
Zahi

vse je enkrat prvič....tudi neljube stvari.....in nič v našem lajfu ni 100%user posted image

lej...

vem, da ne bom nikoli skočil iz mosta,
da ne bom nikoli pojedel dreka,
da ne bom nikoli splezal na himalajo,
da ne bom nikoli kupil avta za 10mio SIT
da ne bom nikoli varal..

za take stvari sem prepričan.. in sem 100%..

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.10.2006 12:47:32   
Taula

Naj živi v svojem sanjskem svetu...če je srečen v njem toliko bolje zanj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.10.2006 12:48:00   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

če vas to tako žalosti pol OK.. ampak jaz nisem niti ne bom nikoli varal... in to pričakujem tudi od parnerke..

Pričakovanja so ena, realnost je druga. Jaz tudi pričakujem da bom z mojim lubim večno skupaj, da me ne bo varal, da ga jaz ne bom varala, da bova živela večno srečno do konca najinih dni. Pravljica kot pri tebi.
Samo pri meni je razlika da se jaz zavedam da ni nujno da bo tako. Ti tega dodatka k pravljici nimaš.

Nebi se mogla bolj strinjat s tem... In Zahi? Si res tako preprican, da je tvoja partnerka prav tako prepricana kot ti? Da se ji to absolutno ne more zgodit? Da bo vajina pravljica srecna do konca svojih dni? Bravo zate, ce ves da JA.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 199
13.10.2006 12:48:05   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

Mene pa zanima koliko si star Zahi???
da si tako prepričan vase.

pa nisi valda tolko star kot clint eastwood?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.