|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrice za dojenčke
11.10.2006 19:31:08   
ElaM
Ojla,
mamice ki imate dojenčke stare okrog 3 mesecev, kaj se igrate z njimi? Jaz npr. veliko pojem (saj se mi tamala malo smiliuser posted image ), potem se veliko pogovarjam, ji razlagam kaj delam, berem, ji držim igrače, da jih prijemlje, pa ene 20 min na dan je pod lokom, potem pa se neha.
Kakšne igrice se igrate s parmesečnimi user posted image ? Rabim ideje.user posted image

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igrice za dojenčke
11.10.2006 20:13:26   
žlička
v enem starejsem postu je ena punca, se mi zdi da URSKA opisala igice po mesecih iz knjige Miselni razvoj dojenckov in malckov. Malo pobrskaj ali pa se ti bo javila sama

lp

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2006 20:14:20   
SaaS
Tudi midva z mojim štirimesečnikom počneva te stvari, ki si jih naštela.

Še kakšna ideja:
-Včasih še malo telovadiva z rokicam in nogicam, ko mu pojem.
-Ko se spomnim, ga malo guncam sem in tja: primem z obema rokama, eno pod vrat, kot pri kopanju, drugo pa med nogi in pod rito. Zelo rad se gunca, zraven se kar na glas smeje.user posted image
-Nežno ga masiram po telesu in zraven govorim, kaj je to:nogica, roka, trebušček...
-Včasih poslušava kakšno mirno muziko in se samo gledava... Včasih pa mi pusti, da ga nežno božam po obrazu: s prstom po čelu, čez nosek, na lička, bradico, s krožnimi gibi. Kakšen dan mu paše, kdaj pa ne pusti. Jaz bi tudi takšno nežno obrazno masažo, ha ha..
-In večkrat tudi pleševa. Prižgem CD in pleševa na glasbo, ne otroško, kakšno tako, ki je meni všeč. Ponavadi mi kar zaspi v naročju. Mož ne pleše rad in sem si našla drugega soplesalca. Razlika je le v tem, da tu jaz vodim.user posted image

No pri nas je še ena zabava. To je drugi sin in včasih ga dam na tla in mu starejši kaj razlaga, kaže kakšne igrače, poje... in ves čas lupčka in hoče plezat po njemu. Jasno, sedim zraven in vsi trije se igramo.

Pa veliko zabave

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 20:16:21   
žlička
se en link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=837011&mpage=1&key=miselni%2Crazvoj&#838371

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2006 20:22:07   
ElaM
Hvala.user posted image

:)

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?