|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je še prekmalu?
11.10.2006 18:29:47   
nina
Vse skupaj prav lepo pozdravljene!
Zopet se obračam na vas, tokrat z vprašanjem glede opravljanjem testa.
user posted image  ne pričakujem ta ponedeljek 16.10.06 pa me vseeno zanima, ali je možno da bi mi test že sedaj pokazal ali sem ali nisem noseča?user posted image
Sicer imam že dober teden slabosti, pa hrana mi nič kaj ne diši..... in firbec me zelo zelo matra.....
Ali naj raje še počakam še tistih par dni, ali lahko poskusim že sedaj?

Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je še prekmalu?
11.10.2006 18:46:41   
babajči
ciao Nina...sem novopečena nosečka...pa ti povem, da je tudi mene firbec matral in sem naredila test 2 dni pred dnevom, ko bi morala dobiti ta rdečo. pokazal je negativno. potem sem pa test ponovila čez 3 dni...in voila...

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2006 19:14:16   
Anonimen
babajči user posted image user posted image user posted image user posted image , nina tebi pa tud želim da bi bla user posted image .
Nati

(odgovor članu babajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 20:44:33   
SaaS
Če je samo firbec, počakaj.
Jaz sem tudi hotela že kar nekaj dni prej vedeti, ker sem imela tiste dni datum za eno manjšo operacijo. Sem dvakrat (27., 29. dan), ali celo trikrat delala test pa je bilo prezgodaj in ni bilo druge črtice.
35. dan pa user posted image
Če se že lotiš večkratnega testiranja (kot sem se jaz), priporočam Baby Check Mini. Najceneje so, pa še dva sta v paketku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2006 22:49:58   
kapica
Pocakaj se nekaj dni, bos prisparala denar in zivcke oz. solzice, ce bo test negativen.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2006 7:30:52   
Klarita
Tudi jaz čakam, čakajmo skupaj. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2006 7:42:13   
nina
OK, punce hvala za odgovore...... no pa se bom poskušala zadržat in počakat še teh nekaj dni!
Pa vam potem sporočim kako in kaj!
Klarita zate pa držim user posted image in upam, da bo zate petek 13. srečen dan!
In da nam sporočiš kako in kaj? user posted image OK?

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 8:21:30   
zrak
absolutno si še prezgodnja  4-5 dni pred M, je resnično prezgodaj...
To da ti hrana ne diši, mislim, da ne more biti zaradi morebitne nosečnosti...prej bi mogla bit lačna kot volk...
Ne obremenjuj se preveč s temi simptomi, ker kadar jih sploh ne boš čutila in si ne boš predstvljala, da si lahko noseča se bo zgodilo, vsaj tako se zgodi večnoma punc..
Iz srca ti želim da si,,, priporočilo. ne obremenjuj se preveč, kajti pol je razočaranje tako veliko in hudo..

Jemlji vse na izzy, vem da je težko, ti pa govorim iz lastnih izkušnjah.. saj mi je ratalo po 2 letih.

srečno in držim pesti, da ti je uspelo... glavo pa na pašouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 8:44:44   
zabica26
Te tako zelo razumem...tudi midva prvi mesec delava na otročku in morm rečt, da mam skoz en čudn filing...dogajajo se mi stvari, ki se mi prej niso.
Danes je 29. dan od zadnje menstruacije. Naj že delam test?
Torej...po ovulaciji...me je tako bolel trebuh, da sm zaspala v pojstli ker nisem mogla več stat. Prej nikoli nisem imela nobenih bolečin v trebuhu (tuki, ko še nisem jedla KT). Potem en teden mir, pa spet en čuden občutek v trebuhu, ampak bistveno manj kot prvič.
Poleg teda sem veliko več na WC kot prej (to mi je res čudno-najprej sm pomislila na kakšno vnetje...), potem skoz bi lahko jedla...imam občutek, da imam skoz luknjo v trebuhu...pa ni treba, da veliko, sam da  mal grickam...in najbolj čudna zadeva...zdejle se mi kakšen teden grozno spi...skoz sm utrujena. Prou pade mi koncentracija (kot da bi imela nizek pritisk) in mi začne učke skupi vlečt.
Ma ne vem...po moje bom čez vikend še počakala (čeprav ne vem, če bom zdržala) in potem, če ne bo user posted image , delala test.

Se pa veselim obojega...če bom user posted image bo noro (fant pravi: a ni dobr, takoj dobiš komplet novo garderobouser posted image ), če pa ne bo, se pa tolažim, da je prvi mesec po prenehanju jemanja KT in je že bolje tako za telo.

Torej....čakamouser posted image

Aja, punce super ste...tko dobre nasvete dajete.user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

trajanje poroda
ksenci

Kako dolgo je trajal 2. porod ?

daljši od prvega (30%)

isto kot prvi (16%)

krajši od prvega (54%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!