|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v skokec?
11.10.2006 14:19:13   
lenika
Mi imamo doma 5 mesečnika in kupili smo mu skokec, ki ga seveda zaenkrat še nismo izprobali. Kdaj ste svojega user posted image  (če ste seveda ga) prvič dali v skokca?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v skokec?
11.10.2006 16:29:55   
živa
to tudi mene zanima. Lenika, kje ste ga pa kupili in za kakšno ceno? Mi imamo 8,5-mesečnika, ki je prava žverca in bi se po mojem prav fino zamotil.

Lp,

živa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2006 17:07:09   
lenika
Kupila sem ga po spletu prek BC, stal je pa 7.000.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 18:30:51   
sašaš
Kaj pa je to skokec? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2006 19:30:52   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Kaj pa je to skokec? user posted image

Sigurno nekaj nevarnega in zelo škodljivega za otroka ...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2006 19:49:24   
lenika
Skokec je nekaj kar se pritrdi na podpoj vrat in potem otrok v tem sedi in skače. Pediatri so mnenja, da ni škodljiv za otrokov razvoj kot na primer hojka.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2006 22:39:53   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Skokec je nekaj kar se pritrdi na podpoj vrat in potem otrok v tem sedi in skače. Pediatri so mnenja, da ni škodljiv za otrokov razvoj kot na primer hojka.

Prav posebej varna stvar pa tudi ni...otrok lahko z glavo butne ob podbojuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 8:08:43   
rose22
Jaz mam pa doma takega ki se ga postavi na tla kjerkoli v prostoru tko da ne more butnit v podboj.Je narejen tko k hojica sam da ni na kolesih.Sem pa slisala da gre lahko malcek pri 7 mesecih v skokca.Bom vidla kako bo ko bomo tako dalec.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 9:21:04   
viv_
Tisto prej je bil hec, tole pa resno mislim... Meni se pa ne zdi stvar tako nedolžna, da se otrok "zabija" v tla - ne vem no. Kaj pa kolena, kolki ...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2006 9:24:43   
lenika
Viv se strinjam, samo za kakšnih 15 minut na dan pa verjetno ne bo škode.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......