|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prsa
9.10.2006 17:12:51   
Anonimen
odkar sem nehala jemati Kt me bolijo..  tega je že dva meseca. na dotik pa sploh ful, se sploh ne morem dotakniti.. no, tko je blo dva meseca, sedaj zadnjih par dni, pa vse po starem.. nič ne bolijo, na dotik so čist ok..jutri bi mogla dobit user posted image . a je imela katera podoben primer??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prsa
9.10.2006 17:37:07   
soncece24
Mene tudi boli vse možno odkar ne jem več kt, mi je čist zmešalo hormone. Pa boljše da ti ne povem kaka sem v obraz - ko najhujša pubertetnica user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 20:49:45   
lelaval
na dotik pa sploh ful, se sploh ne morem dotakniti

Sem imela isto na začetku nosečnosti.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 22:38:21   
kapica
Mislim da niste navajene PMS-a , ce lahko tako recem, ker z KT niste tako fejst cutile. Sama sicer nisem nikoli jemala KT, ampak ko je prijateljica nehala z jemanjem, jo je pravtako vse bolelo. Sedaj ko je pa telo prepusceno samemu sebi, pa pride vse na plano. Po mojem je mozno user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?