|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pretres možganov?
9.10.2006 9:35:56   
Anonimen
Sicer se nekaj malega za nazaj našla na to temo, ampak vseeno se obračam na vas.
Gašper (15m) je že v soboto priletel direktno na rob omare. Jasno, se mu je naredila ogromna modra buška. Bil je normalno živahen, jedel je, spal normalno....do danes user posted image  Ura je pol desetih, on pa še vedno spi user posted image  Pa saj sem vesela, da končno spi malo dalj (drugače samo do cca 7.30).

Nekaj sem brala, da je za pretres možganov značilno, da otrok veliko spi. Uf, malo sem panična. A more tudi bruhat ali to ni nujno? Ker bruha pa ne.

Upam,d a bo vse ok, medtem bi pa prosila vaše mnenje oz. napotke, kaj naj naredim.
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pretres možganov?
9.10.2006 9:47:07   
CUKRČEK
Po moje je samo utrujen...dvomim, da bi ga tako pozno "trofnilo". Sicer pa dohtarja pokliči in povprašaj, da se pomiriš.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 10:21:46   
Mikica
Naš je avgusta imel lažji pretres možganov.
Padel je popoldne, bruhal je šele naslednje jutro.
2 dni so ga obdržali v bolnici na opazovanju, k sreči ni bilo nič hujšega.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 10:51:34   
mily
Lahko da ni nič, lahko pa, da je res kakšen pretres. Jaz bi na tvojem mestu za vsak slučaj poklicala pediatra in mu povedala kaj se je zgodilo. Ne vem no, kadar sem jaz v takih dvomih, se raje prepričam. Boš vidla, da boš bolj mirna.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2006 10:56:20   
lelaval
Če obstaja sum na pretres možganov, moraš otroka 48 ur po padcu opazovat. V tem času pride do bruhanja, utrujenosti ali celo izgube zavesti. Mislim, da danes več naj ne bi imel posledic od padca, da boš bolj mirna, pa pokliči pediatra.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 11:14:54   
darjatimci
Pri majhnih otrocih res ni odveč previdnost,bolje ga je vedno peljati k zdravniku,pa čeprav se izkaže,da je vse v redu,kot pa da pride do kakršnihkoli kasnejših posledic.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 12:41:36   
Anonimen
Uf, punce...res sem se ustrašla. Pa se je na srečo izkazalo, da je fant danes samo malo dalj "potegnil". Pravi pediatrinja, da je z njim vse ok, če bo pa bruhal, pa naj pridem nazaj. Ampak glede na to, da veselo je in veselo skače okoli, mislim, da ni več panike.

Hvala vam.

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......