Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 8.10.2006 21:36:07
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem ga dala nekje po 3 mesecu, ker je bila košara premajhna. Sicer je še ostal v ležečem položaju, tam nekje do 5-6 meseca. Kateri je najboljši? Ne vem, sem gledala na funkcionalnost in ceno.
|
|
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 8.10.2006 21:41:26
|
|
|
|
lenika
|
Mi smo šli v športni del vozička (polsedeči položaj) pri 4,5 meseca. Imamo pa Quinny speedy in smo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 8.10.2006 21:57:58
|
|
|
|
KatjaD
|
Mi imamo Jane slalom, Matic je v športnem od 3,5 meseca, od 4 mesecev v sedečem položaju, ker ni hotel več ležati.
|
|
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 8.10.2006 22:04:32
|
|
|
|
eya
|
Mi imamo tudi Jane slalom, Žiga se v njem vozi od 5. meseca.
|
|
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 9.10.2006 0:23:45
|
|
|
|
kofetek2010
|
pri 4,5 m dala sem jo bolj polsedeč položaj, ko je samostojno sedela pa čist v pokončnega imamo Buzz-a
|
|
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 9.10.2006 15:17:59
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Jaz sem jo dala zaradi vročine (letos poleti) v športni del že pri 3 mes., ampak v ležeč položaj - šele sedaj pri 6 m, sem ji pa dvignila naslon. Imamo Quinny Freestyle Confort in sem res zelo zadovoljna.
|
|
RE: kdaj v športni voziček? 9.10.2006 15:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
od tretjega meseca v plikotu p3 v čist dol položaju, ki pa ni čisto ležeči. pri 4. mesecih pa še malo pa je imela že en naklon višje, ker je tulila če je bila čist dol. zdej pri petih mesecih ima šeen naklon bolj gor, glavo pa tako gor tišči, a smo čakam da bo ven iz voza skočila pa šla :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?