|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v športni voziček?
8.10.2006 21:22:50   
sisi80
Kdaj ste začele malčke voziti v športnih vozičkih in kateri so najboljši?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v športni voziček?
8.10.2006 21:36:07   
Marogica
Jaz sem ga dala nekje po 3 mesecu, ker je bila košara premajhna. Sicer je še ostal v ležečem položaju, tam nekje do 5-6 meseca.
Kateri je najboljši? Ne vem, sem gledala na funkcionalnost in ceno.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2006 21:41:26   
lenika
Mi smo šli v športni del vozička (polsedeči položaj) pri 4,5 meseca. Imamo pa Quinny speedy in smo zadovoljni.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2006 21:57:58   
KatjaD
Mi imamo Jane slalom, Matic je v športnem od 3,5 meseca, od 4 mesecev v sedečem položaju, ker ni hotel več ležati.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2006 22:04:32   
eya
Mi imamo tudi Jane slalom, Žiga se v njem vozi od 5. meseca.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 0:23:45   
kofetek2010
pri 4,5 m dala sem jo bolj polsedeč položaj, ko je samostojno sedela pa čist v pokončnega user posted image  imamo  Buzz-a

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 15:17:59   
ČebelicaMaja
Jaz sem jo dala zaradi vročine (letos poleti) v športni del že pri 3 mes., ampak v ležeč položaj - šele sedaj pri 6 m, sem ji pa dvignila naslon. Imamo Quinny Freestyle Confort in sem res zelo zadovoljna.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2006 15:22:13   
mml
user posted image  se vozi v športnem delu vozička nekje od dobrih 3M, najprej sicer čisto leže, pri približno 4M pa smo začeli počasi dvigati naklon hrbta, ker je težila, ker ni nič videla

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2006 15:28:44   
Anonimen
od tretjega meseca v plikotu p3 v čist dol položaju, ki pa ni čisto ležeči. pri 4. mesecih pa še malo pa je imela že en naklon višje, ker je tulila če je bila čist dol. zdej pri petih mesecih ima šeen naklon bolj gor, glavo pa tako gor tišči, a smo čakam da bo ven iz voza skočila pa šla :)

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?