|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jabolčna pita
7.10.2006 16:43:37   
Maleal
Kosilo je za nami,zdaj pa se mi lušta nekaj sladkega,nekaj iz jabolk.Štrudla mi ni za delat,bi pa nardila jabolčno pito,pa je ne znam,user posted image  zato bi bila vesela kakega recepta,l.p.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jabolčna pita
7.10.2006 17:24:07   
Anonimen
user posted image  60 dag moke,40 dag margarine,20 dag sladkorja,1 rumenjak,o,5 dcl vina, vanilij,pol pecilnega.Nadev:jabolka,cimet,sladkor po zelji.PRIPRAVA:zamesimo testo in ga damo za pol ure v hladilnik.Jabolka naribamo,dodamo cimet in sladkor.Testo damo na polovico.Prvo polovico razvaljamo in damo na pomascen pekac,oblozimo z jabolki in pokrijemo z drugo polovico testa.Prebodemo z vilicami in pecemo od 40 do 50 min. pri 180 stopinjah.Predno damo v pecico premazemo z jajcem.DOBER TEK!

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 15:48:28   
muška
jaz delam po istem receptu, le da dam kar celo jajce(se mi ga ne ljubi ločevat)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 8:32:36   
Nasy
jst mam en krasen recept, testo namažeš na pekač, vse sestavine kar skupaj namiksaš-eno za drugi in potem naložiš sadje na testo..njaaami..
sam recepta nimam tle user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 20:35:00   
anckabancka
Mekeke, danes sem spekla tvojo varianto. Pita je super! Moj mož je ni mogel prehvaliti.user posted image

Hvala za recept! user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 20:48:46   
Anonimen
user posted image  Me veseli,da vam je bila pita všeč.Če rabiš še kakšnega sem zmeraj na voljo,ker sama zelo rada pečem vse vrste peciv in imam ogromno receptov.To velja za vse punce na RR.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

HOJICA
nataly33

Ali vaš otrok uporablja hojico?

DA (22%)

NE (78%)

Število vseh glasov: 174

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!