|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled zaradi rjavega izcedka
7.10.2006 14:49:41   
janapan
Ok test pokazaluser posted image  (delala sem 3 različne teste vsi user posted image )in g me je zaradi izcedka (btw ni bil pomemben)naročila na pregled. Delala je vaginalni uz v 4 3/7 in ni bilo videti nič samo odebeljeno sluznico. Naročila me je čez tri dni4 3/6 ...kot sem že napisala...in takrat videla nekaj kar bi to lahko bilo v dimenzijah 3 mm. Ampak še vedno je rekla da ne more nič reči. rekla mi je da naj naredim še en test v ponedeljek(9.10)če bo pokazalo bolj debelo črto potem je verjetno to to...in me naročila čez en teden(13.10).....ma jaz nisem zdržala in sem nardila test že včeraj in je bila črta na CB ful temna bolj vidna od kontrolne črtice......kar ne morem verjeti ....res sem noseča.....kar ne morem verjeti da bom čez nekaj mesecev(no osem) kar mama....če bo šlo vse po sreči..................bogve kaj bomo imeli, fantka, punčko.......komaj čakam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled zaradi rjavega izcedka
7.10.2006 14:54:03   
Jasy
user posted image user posted image user posted image Čestitke janapanuser posted image user posted image user posted image
In kdaj imaš PDP, verjeto nekje kot jaz (15.6.2007)???

Želim ti lepo in zdravo nosečnost

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2006 14:58:31   
Anonimen
kaj nam zdej lušte delaš???user posted image   si kot majhen otrok, k kao pravi:" jaz sem, ti pa ne..ha ha ha!!!" user posted image    user posted image

ne, to se mal hecam.. FUL SEM VESELA ZATE!!!! user posted image      user posted image   res.. jaz jo še vedno čakam.. bomo videl kaj bo,.

bom pa DRŽALA PESTI zate, da bi blo vse ok, pa nasploh vse najlepše!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Jasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2006 15:49:16   
lučka 25
Čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si danes videla dve močni user posted image , jaz pa po 16 mesecih truda user posted image , dobila obisk user posted image . Pa drugič.
ati pa kar lepo uživaj in lepo user posted image  ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2006 16:42:23   
kapica
Cestitam nosecka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2006 23:21:55   
Klarita
user posted image user posted image user posted image  čestitam, upam, da pridemo ostale bogice, ki še čakamo, hitro za tabo in bomo v kakšni drugi temi klepetale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2006 7:26:31   
noely
Čestitke user posted image  user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 10:17:14   
Pinkyca
Janapan a namesto, da bi dobila user posted image , si dobila rjav izcedek? Pa si vseeno pol delala test za user posted image ? Sprašujem, ker bi tudi jaz dane smorala dobiti user posted image  pa namesto tega samo nek rjav izcedek, bolečin ki navadno naznanujejo prihod user posted image  pa od nikoder ... Aja pa Č E S T I T K E user posted image  !!!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 11:43:20   
tasi81
A se meni samo zdi, a vas je že kr nekaj ki ste zdele v kratkem zagledale dve črtici? A je blo kej posebnega v zraku? Seveda vsem iskrene čestitke user posted image . Zdej ko ste že srečnice pa lahko še malo za ostale navijate, ki čakajo user posted image  oziroma nečakajo user posted image .

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2006 12:19:35   
Tracy
user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?