|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   copatki-nogavičke
3.10.2006 20:35:11   
tulip
Zanima me, a vi dajate otroku, ki nosi tiste copatke, ki so kot nogavičke in imajo spodaj usnje, še dodatne nogavičke na nogico? Sem jih kupila prvič, notranjost je cela iz frotirja=nogavička, pa ne vem, a se usmradijo, če bi jih imel na golo nogico... Pa dve nogavički sta malo pretopli?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: copatki-nogavičke
3.10.2006 20:43:49   
NinaŠ
Ne, ne dajem dodatnih nogavičk notri. Se mi zdi še pretoplo in bi noga potem preveč švicala - tako da smrdeli bi itak user posted image . Tako ali tako pa se perejo normalno v pralnem stroju - jih pač daš 1x tedensko oprat.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 22:50:18   
BLAŽIKA
Mi jih imamo par komadov za pozimi in ne dajemo dodatnih nogavičk. Jih lepo vržemo v pralni stroj in so kot novi.user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 7:30:21   
dana
Dajte mi prosim povedat, kje dobite take nogavičke - v H&M ali še kje drugje ?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 9:09:35   
tulip
Jaz sem jih kupila v H&M!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 11:52:15   
Blink1
Jaz moram reči, da se pri nas obnesejo samo te nogavičke, ker copatov Neja ne preneseuser posted image  So pa zakon. Lani sem kupila kar trojne v H&M, pa letos ima tudi ene, ki pa imajo cel podplat gumijast in so tudi ful fajnuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 13:34:48   
hubi
V Pikapolonici

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 18:23:32   
NENAJANI
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dajte mi prosim povedat, kje dobite take nogavičke - v H&M ali še kje drugje ?

Jaz sem jih kupila v Massu!user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2006 0:21:57   
KODA
Ravno včeraj sem jih gledala v Mass-u na Čopovi(1350sit).Imeli so jih pa v modro-beli in rdeče-beli kombinaciji.Lani sem jih pa jaz kupila v Interšparu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?