Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lekadol in zg.nosecnost 2.10.2006 20:03:19
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem jemala navaden lekadol,za zbijanje vročine,ko sem prebolevala rota virus.To sem jemala v 8 tednu nosečnosti.
|
|
RE: lekadol in zg.nosecnost 2.10.2006 20:42:49
|
|
|
|
frrrr
|
Lekadol v nosečnosti ni prepovedan... je na seznamu dovoljenih zdravil prepovedan je Aspirin, ki vsebuje acetilsalicidno kislino... tako, da v primeru slabega počutja le posezi po Lekadolu... pa ČESTITKE ob pozitivnem testu!
|
|
|
|
RE: lekadol in zg.nosecnost 2.10.2006 21:11:26
|
|
|
|
ancka1
|
Lekadol je v nosečnosti dovoljen. Tudi jaz sem ga nekajkrat vzela, ko mi je vročina bolj narasla, imela sem virozo. Mi je pa G rekel, da ga lahko vzameš po 38C vročine, pred tem pa vseeno če ne, ni pa kakšne panike. Zato, da ti deluje, če je kaj hujšega. A ja, pa iskrene čestitke.
|
|
|
|
RE: lekadol in zg.nosecnost 3.10.2006 9:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke za nosečnost, lekadol pa lahko vzameš, ne bo nobenega problema.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......