Palčica*
|
Pozdravljene vse tiste,ki Vas že poznam,kakor tudi tiste,ki Vas bom spoznala. Pred tednom dni sem zagledala svoj +, tako da sem praktično še sveža ,nevajena in predvsem nevedna okrog vsega tega kar me obdaja zdaj. Ne razumite me narobe,nisem neučakana niti ne želim delati panike za vsako stvar,ki je drugačna od vsega tega kar poznam,le tole kar se mi je dogalo včeraj me je malo streslo. Kot sem povedala še ni naokoli teden,ko sem zagledala pozitiven test,včeraj pa sem na hlačkah zagledala rjav madež.Ničesar,ampak res ničesar,na žalost ali na srečo ne vem o poteku nosečnosti (še zato,da naj krči ne bi bili nevarni,ker se razteza maternica sem prebrala tukej). Le za izcedek sem vedela,da ne prinaša nič dobrega. Želela sem,da bi me nekdo samo pomiril,da ni nič hudega in mi razložil zakaj je tako.Klicala sem na urgenco,kjer so bili nenormalno prijazni in me povabili na pregled kljub temu da sem jim povedala kako zelo zgodnja je nosečnost. Normalno...ultrazvok je odpadel,ker je še prezgodaj.Ginekolog je pošteno priznal,da je za kakršnekoli napovedi prezgodaj,da pa za enkrat ne vidi nič alarmantnega. Dal mi je hormonske tablete Dabraston in Buscopan-za krče (za katere pravi,da niso nič slabega,dokler jih ne spremlja izcedek). Izcedek je popoldan izginil,zvečer sem ga spet opazila res malo in danes prav tako.Res je,da skoraj ni omembe vreden. Pa vseeno. Rada bi slišala Vaše začetke,kljub temu da vem da smo si različne. Vem,da moram razmišljati pozitivno,a po pravici povedano,se mi zdi da sem na tem začetku kar malo zgubljena,včasih ja celo prestrašena. Saj veste...človek se boji tistega kar ne pozna. In nekaj mi pravi,da so stvari,ki so normalne,o.k.,ne pa nekaj za kar je potrebno takoj aktivirat vso vojsko. In končno...mogoče se tudi kakšna novopečena nosečka počuti podobno kot jaz. Torej,če se kateri da in se spomni svojih prvih mesecev jo bomo z veseljem brale. Kljub temu, da vem da me čaka "moja" izkušnja. Hvala,ker ste me prebrale, Palčica
|