|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerni obrok
30.9.2006 18:12:55   
lucia
Mi smo stari 6 mesecev, na GH se navajamo nekje od 4 1/2 in smo sedaj na dveh obrokih na dan (ostalo je dojena). Je seveda samo sadje, zelenjave ne mara preveč, vendar vztrajam. Zanima pa me, kako je z hrano zvečer. Slišala sem že od kolegic, da v tem času preidejo na -LINO (grisolino, rižolino), vendar je za to potrebna formula - mleko, jaz pa tega ne želim. Vidim pa, da se mi sedaj pogosteje zvečer zbuja, prej smo spali od 23 - 06, zdaj pa se zbudi vsaj 2 x in je lačna. Zato razmišljam, da bi ji zvečer dala nekaj na flaško, samo ne z dodatkom, raje kaj z vodo, čajem..... Ne vem, ma katera kak predloguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerni obrok
30.9.2006 18:24:59   
lucia
Sem prebrala to z Mulipo kašicami, ki jih mešaš z vodo. Bi šlo to za zvečer??? Na flaško??

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2006 18:31:40   
SašaR
Kaj pa če si svoje mleko iztisneš za večerni obrok in ji v svoje mleko zamešaš grisko ali kaj podobnega (-Lino)??

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2006 19:20:41   
lenika
Naš 4 in pol mesečnik se je tudi začel bolj pogosto ponoči zbujat in mi smo uvedli rižolino od Milupe za zvečer, jemo ga na žlico, nato pa ga še podojim in zopet spimo po starem.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2006 23:14:58   
GATA
V kašicah, ki se mešajo z vodo je že adaptirano mleko. Sam tok.

Če ti ni do adapt.mleka si iztisni svojega in zmešaj.

Moje mnenje je, da tok pa spet ne more bit hudo, če dobi zvečer adapt.mleko, ali pač user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2006 23:38:27   
tulip
Jaz sem na začetku uvajanja, ko je šlo bolj za okus, zvečer zmešala malo mojega mleka z Rižolinotom in mu dala na žličko. Potem sem ga še podojila in je zaspal. Nisem marala kakšne mlečne formule. Potem, ko je pa že jedel tudi sadje in zelenjavo in imel cel obrok, pa sem mu pripravila mlečno kašico s Pregominom ( zaradi atopičnega dermatitisa). 
Pa saj bo kmalu jedel tudi ostale mlečne izdelke, npr. jogurt, skutke, zato se mi kašica s formulo ne zdi problematična. Drugače pa si iztisni mleko in ga zmešaj z Rižolinotom.user posted image
Ja, v kašicah, ki se mešajo z vodo je že formula!

< Sporočilo je popravil tulip -- 30.9.2006 23:41:56 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2006 14:46:51   
lucia
saj vem da delam mogoče iz muhe slona - glede formule - samo sem se toliko prematrala, da se dojiva, da bi mi bilo sedaj škoda, če bi šla na vrat na nos na nekaj, kar ni treba. 
Mislim, da bom šla v ponedeljek kar po kašico - Lino, pa da vidim kako bo.. 

Hvala za vse odgovore, ste me prepričale, da to ni tak bav bav.

user posted image user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2006 22:17:08   
sarazan
Jaz sem si najprej črpala svoje mleko in mešala z "rižolinom" od Milupe. Ker mi je bilo črpanje zelo neprijetno in predvsem je trajalo, da sem kaj načrpala, sem posegla po žitnih kašicah, ki vsebujejo adaptirano mleko (se jih meša z vodo).

Ker smo nagnjeni k alergijam, so se ji takoj pojavile pikice (potrjeni alergiki pa vseeno nismo user posted image ). Zdaj mešam žitne kašice z riževim mlekom, ki ima dodan kalcij. Namreč na sojino mleko je tudi odreagirala s pikicami po ličkih.

Žitno kašico naredim vedno tako gosto, da jo je z žlico. Ker se tudi samo dojiva (plus GH), za prehranjevanje flaške sploh nismo uporabljali (in se je tudi ne bomo navajali).

Če nimate problemov, mislim, da en obrok na dan ne bo naredil škode, če je narejen z mlečno formulo.

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2006 23:10:02   
eya
Zakaj pa se ti zdi mlečna formula tako problematična?

Jaz sem tudi Žiga polno dojila, nikoli nisem rabila dodajati, po 5. mesecu pa sem uvedla Milupino riževo kašico, ki se meša z vodo (in torej že vsebuje adaptirano mleko). Jo pa tudi pri nas delamo tako gosto, da jo je po žlički in ne po flaški, ker prej še nikoli ni pil iz flaške.

Pa še to-pri nas ni nič vplivalo na daljše spanje, še vedno se zbuja enako: 1-2x na noč, da se podoji.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2006 21:18:30   
Aleksandra
Tudi mi delamo zvečer kašice z riževim mlekom (umetnega mleka naša ne mara). Lahko pa kupiš kosmiče od Alnature, ki se lahko delajo z mlekom pa tudi z vodo. Imajo jih v DMu. Naša jih ima zelo rada. Imajo različne okuse, so pa to BIO kosmički.

Dober tek.

LP
Sandra

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2006 12:28:30   
Darči76
Jaz našega  user posted image  tudi še dojim 3-4x na dan in že od 5 meseca mu za večerni obrok dam riževo kašico, ki se meša z vodo (Milupa, Hipp, Alete), potem ga skopamo in preden gre spat (ca. 30-60 minut po kašici) ga še podojim. Pa moram povedat, da obožuje kašice.....kar cvili od navdušenja, ko vidi, da mu jo pripravljam. Seveda dobi gosto, na žličko.

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

(odgovor članu Aleksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

se vam zdi?
cupacups

se vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?

da (93%)

ne (7%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!