|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev iz nosu
30.9.2006 15:32:23   
lol
Dopoldne smo šli na njivo trgat koruzu in z lepega se tamalemu usuje kri iz nosa.Tekla mu je več kot 10 minut,komi sem mu jo ustavla.Če bi tekla še par minut bi šli na urgenco.Ali se je kateri že to zgodilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev iz nosu
2.10.2006 9:23:15   
idika
Ja, to se je zgodilo meni, ko sem bila v sedmem razredu. Zvečer okoli 20.00 mi je začela teči kri, kar se mi je pogosto dogajalo.Zaenkrat ni bilo panike. Pa je bila ura že 22.00 pa mi je še kar tekla, in to skor lila. Vse je zagrabla panika. Mami mi je dajala obkladke na vrat, na čelo, na nos. Potem smo šli na urgenco, kjer so rekli naj stiskam nosnici ob kosti in to kar močno. Doma mi je kar teklo in tako smo šli zjutraj spet na urgenco, kjer so mi nosnici čistili s sesalcem. Nikoli ne bom pozabila teh bolečin!user posted image Zatem so mi naredili tamponado (2 m traku v nos) in na koncu me je bil en sam velik nos. En teden sem bila v bolnici pol je blo pa dobro. Od takrat naprej mi še nikoli ni tekla kri.user posted image

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2006 9:56:19   
Maxica
Ja, našemu dveletniku se je zadnjič ponočila ulila (s tem, da smo se zjutraj zbudili s krvavo blazino, sicer sploh nismo vedeli, da je kaj bilouser posted image ). Potem se mu je še enkrat čez dan, sedaj pa k sreči ne več. Ima pa mož še sedaj te probleme, jaz sem jih pa tudi imela, ko sem bila majhna. Baje je to lahko podedovano, lahko so žilice v nosku bolj tanke, ali pa je to zaradi suhega zraku. Mi nismo potem nič šli k zdravniku, če bi se pa to bolj pogosto ponavljalo, bi ga pa peljala.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 10:38:18   
smokvica
ja pri moji mali se to pogosto dogaja da se ji kar brez razloga vlije kri,pa sem dohtarja vprašala in pravi da je nesme na hitro dvigvat oz. ne sme met hitrih premikov

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?