|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MENE ZANIMA zakaj...
30.9.2006 14:15:07   
KIKI*
sploh varate, tiste, ki to počnete-eto kerensa, pa odgovori kratko in jedrnatouser posted image user posted image

jaz ne in tega ne bom počelauser posted image

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 14:16:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MENE ZANIMA zakaj...
30.9.2006 14:16:35   
Anonimen
V konkretnem primeru (na katerega ciljaš) so bili trije razlogi:

1.) Bivši tip je bil še vedno cukrček. user posted image
2.) Cca. en liter popitega vina. user posted image
3.) "Pamti pa vrati" (bivši je tut varal). user posted image

Pa prou fejst je pasal, mater.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 14:18:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2006 14:18:31   
KIKI*
o.k, sej če vam pašeuser posted image user posted image  pol že.  ne vem, mrbit bom pa jaz kdaj kaj PODOBNEGA nardila, jaz bi ga definitivno pustila in pol šla v napad s čisto vestjo-he taka sem jestuser posted image

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2006 14:21:09   
Anonimen
Nalin, sej nism sama usega požrla. Je tip tut mogu pomagat, ker je meu on tut svojo bejbo doma. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2006 14:24:08   
mojca*
punce, NIKOLI ne reci NIKOLI !!!!!
zarečenega kruha se največ poje!!! in poznam take, ki so govorile nikoli....pa....

jaz nisem, ne varam in ne bom varala( ja, nikoli....user posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2006 14:24:50   
Anonimen
Jst sm to še podpisala, Mojca, k sm se šla poročit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2006 14:35:12   
KIKI*
tud jaz sem poročena in če bi hotela bi že lahko sem imela možnost pa nisem in ne bom-kot sem napisal iz razlogov da sovražim zahrbtnost-z mojim imava odkrit odnos in če bom želela ga bom, pustila in šla z drugim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2006 14:35:44   
Anonimen
Jst sm se tut poboljšala. user posted image

(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2006 14:37:09   
mojca*
kerensa, ...pa ni rečeno, da se ne boš več nikoli poslabšala.....user posted image user posted image !!

da pa si kaj takega šla podpisat...c, c, c.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2006 14:39:26   
Anonimen
Zdej je sodišče določlo, da moj podpis ne vela več! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 14:48:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 14:49:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.9.2006 14:51:02   
Anonimen
Nč jst kriva... Predlagu je on... user posted image user posted image user posted image  Jst sm se sam strinjala... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
30.9.2006 14:51:14   
Anonimen
Kaj pa če vprašanje postaviš drugače  je goli sex sploh varanje ?????? če ni potem ....

(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.9.2006 14:51:45   
Anonimen
Zame to JE varanje.

Filozofiranje pa prepuščam Tjazyju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 14:53:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
30.9.2006 14:54:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.9.2006 14:55:07   
Anonimen
Mea culpa, Nalin... pa čist nč mi ni žou... user posted image

Bilo i prošlo... i da Bog da nikad više došlo (da mi ne bi blo "treba", se razume)... Če bo treba... no, pol boste pa prvič u lajfu moje anonimne poste brale... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
30.9.2006 15:02:17   
Anonimen
Lej to je čisto psihološka fora če se odločiš je varanje če ne ni. Sex je nekaj naravnega in lepega in ni razloga da bi to počela samo s eno osebo...
Je pa čisto tako varanje je v primeru da ti partnerju prikrivaš  lažeš varaš... Če pa partner ve resnico potem to ni varanje zame je varanje laganje prikrivanje, da nekaj na skrivaj narediš to je varanje sex pa ni varanje je le stvar dogovora in če sta oba partnerja odprta temu  potem ni problem samo pogovoriti se je treba... Mene tudi negdo prevara če se mi določeno stvar zlaže in potem odkrijem da se mi je ta negdo zlagal se počutim prevarana...... Vglavnem sex pa nima nobene veze s tem... user posted image
Lahko pa seveda je če to prikrivaš ...............

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.9.2006 18:06:00   
Magi*
mene pa nekaj drugega zanima: a se kdaj vprašate o spolno prenosljivih boleznih? kar dosti verjetno je, da kaj pokasirate in seveda podarite naprej nič hudega slutečemu partnerju. pa ne govorim samo o AIDSu, vse seorte drugih prenosljivih bolezni je.

ne moraliziram, samo zanima me, ali kaj o tem razmišlajte in kako se zaščitite.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.9.2006 18:07:13   
Anonimen
Viš, tle ti pa nimam kej odgovort, k ne varam več. Prej pa... hja, tko bom rekla... sem šla sam s tistim, k sm ga poznala... tiste fore za eno rundo pobrat sred lokala se pa nikol nism šla... ups, že lažm... enkrat pa sm... user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.9.2006 18:10:27   
Magi*
saj to je tisto, takrat skoraj  nihče ne razmišlja o tem;) no, jaz varam ne. za vnaprej ne dam roke v ogenj, ker res človek nikoli ne ve. sem pa imela nekaj resnejših vez in kakega ljubimca tu in tam... stvar preteklosti. in priznam, da takrat o tem nisem dosti razmišljala. mladost, ludost.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.9.2006 18:15:07   
Anonimen
Jap... recimo, da smo mel srečo, dokler smo bli neumni... user posted image user posted image user posted image

Zdej smo pa pametni... seksamo še zmeri, ampak... eh, nč... seksamo, pa pika... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?