lucia
|
Naša 6 mesečna pupa že od vsega začetka vedno pred spanjem joče. Včasih tudi po 20 minut, da je že cela mokra, tako se spoti. Jo tolažim na vse mogoče načine, najbolje je, če ji dam roko na obrazek. Ko zaspi, pa spi izjemno "rahlo", neprestano išče stik in če ga ne najde, da ji npr. ne dam roke, se zbudi. Vem da smo jo razvadili, saj je spala že v svoji posteljici, vendar je nikakor nisem mogla uspavat. In je jokala prvi dan skoraj 30 minut in 5 dan isto, potem sem odnehala in sedaj spi pri meni. Me ne moti, rada bi samo vedela, ali ima katera podobne izkušnje ali rešitev. Jaz sem probala z uro (vedno ob pribl. isti uri spati, pa sem probala z kopanjem pred spanjem, pa z tem, da sem ji naredila zanimivo in je bila bolj utrujena, pa manj utrujena, pa z vtriljakom, lučkami...). Res ne vem, kaj naj še probam. Med spanjem tudi večkrat zajoka, včasih se sploh ne zbudi, pa joče ... Sem vprašala pediatrinjo, pa nima rešitve. Jaz pa vse kar želim je, da bi moja pupa mirno spala. Sedaj ko pišem, spi in me drži za eno roko, če odmaknem se zbudi. Lp Katja
|